Rozpierducha.pl na Facebook

Drukuj Poprzedni Następny

Tabela Kar
Administrator
Autor tematu
Online: 128d 1h 27m 43s
Obrazek
Jeśli są jakieś inne propozycje proszę pisać

Re: Tabela Kar
Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 3d 4h 39m 25s
Bronie na Ruins itd ? xd

:chomik: >>>>>>>>>>> CHOMICZEK <<<<<<<<<<<<< :chomik:
:) :)

Administrator
Autor tematu
Online: 128d 1h 27m 43s
to pod utrudnianie/ przeszkadzanie w grze bierzcie kick-3dni, chociaż na początku najlepiej powiedzieć albo napisać bo nowi gracze mogą o tym nie wiedzieć a szkoda ich na samym początku zniechęcać do serwa ;p szkoda w ogóle zniechęcać

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 3d 4h 39m 25s
Ja tam mam na to binda xd

:chomik: >>>>>>>>>>> CHOMICZEK <<<<<<<<<<<<< :chomik:
:) :)

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 6d 9h 31m 54s
przyklejam

Obrazek

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 3h 12m 57s
Ostrzeżenia: 1
Nino Ale wes napisz na jakim serwie te kary sa. Bo na przyklad na 4fun to te bany za naduzywanie micra sa niepotrzebne jak to jest 4fun i tam jest zabawnie a nie zamulac jak na ffa lub tp. Pomysl nad tym.
Pzdr +Rar.

http://imageshack.us/photo/my-images/829/15236525.png/

Moderator
Online: 5d 10h 11m 59s
mikro ok, ale nie jak ktoś wydziera "japkę" tak, że aż głowa zaczyna boleć, są granice wszystkiego! poza tym to się tyczy również tego mikro+16 :)

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 13h 14m 34s
Rar jest "Nadużywanie mikro" a nie "używanie". Jeżeli ktoś przegina i wkur*** no to wiesz ;)
I moim zdaniem Reklamowanie innych serwerów powinno być nagradzane 'wysokim' banem a nie kickiem i proszeniem sie o nie reklamowanie. ;**

Admin [4FuN]
Online: 37d 2h 22m 31s
ja mysle ze 5 minut wystarczy za reklame, wiekszosc graczy nie jest swiadoma ze maja ja w cfg i do tego nie potrafi jej usunac, coz z tego ze nagram im poradnik i wrzuce na forum jak nowi gracze nie zalozyli tu konta i wiekoszsc jest zbyt leniwa by to zrobic...
i puszczanie muzyki jest dozwolone gdy innym to nie przeszakdza.. ostatnio czesto steamowcy placza ze im przeszkadza a oni maja taka opcje jak mute ale chyba nie potrafia jej użyc.. ja banuje za mikro kiedy placza NS a do puszczającego nie docieraja ostrzezenia, tyle w tym temacie.

...:::Dziś zapominamy co jest naprawdę ważne.
W pogoni za szajsem, w pogoni za hajsem:::...

Moderator
Online: 6d 6h 58m 9s
wszystko jest dopuszczalne ale z umiarem !!!!!!dziejuje za uwage :D

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 13h 14m 34s
No ale po hu** włączać muzyke? jak ktoś chce sobie słuchać to niech sobie słucha sam nie włączając mikro. Jak dla mnie to tylko zamieszanie tworzy na serwerze. Bo części sie nie podoba to że ktoś puszcza muzyke ale Cb Matylda podnieca jak kevin puszcza to swoje disco i pretensje jak go zbanuje na 5 minut, albo jak kicka dostanie ;P Można sobie coś włączyć na chwile żeby poczuć sie fajnym ale jak przez "5" minut słychać tylko muzyke to wkurzające. MOJE ZDANIE ;)

Moderator
Online: 14d 23h 22m 3s
Ostrzeżenia: 2
zgadzam sie z tym ze np jak ktos pusci na 10sekund to jest git. zalozmy posluchac refrenu "żono moja". ale wiecej to przesada ;) mute tylko maja steam a u nas graja jedni i drudzy. wiec tak jak moj "miszcz" karas uwazam ze umiar jest wskazany i tyle. jak ktos chce puscic cos to gardlem niech wydobedzie dzwiek. przy okazji bedzie smiesznie ;)

Obrazek
MB W202 C180 16V

Pożycz mi nogi, moje nie mają już siły iść
Pożycz serce, moje wciąż bije, ale to kamień
Pożycz rozsądek, ja wciąż czuje się jak błazen
Pożycz wiedzę, ja nic nie wiem do dzisiaj
Uszy też daj, w moich tylko głucha cisza

Admin [4FuN]
Online: 37d 2h 22m 31s
nie wilku nie podnieca mnie to, ale fajne ze czasem cos ciekawego sie dzieje na serwie, kevin chyba tej muzy codziennie przy kazdym wejsciu nie puszcza, zreszta ile razy ktos inny nie tylko on puszczal taka muzyke i bylo fajnie, raz na jakis czas mozna, a co do ciebie kajzer jak ty z matawanem tym swoim piskliwym glosem nadajesz to tez mozna zaliczyc pod przeszakdzanie i naduzywanie mikro, kazdy ma cos na sowim sumieniu ale tego nie widzi... jak bedziecie wszyscy wszystkich zasad dokladnie przestrzegac to zmula tu bedzie, raz na jakis czas ok ale nie codziennie po 5 razy...

...:::Dziś zapominamy co jest naprawdę ważne.
W pogoni za szajsem, w pogoni za hajsem:::...

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 27d 6h 4m 31s
Ostrzeżenia: 1
nie kminie tego po co ludzie sie tak obnosza z muzyka ktora sluchaja. jak ktos chce posluchac to nieech slucha ale nie zmusza do tego innych. w 90% przypadkow po 10-15s od puszczenia muzyki leca skargi na taka osobe. A jak jest grono ludzi ktore cos takiego lubi to idzcie sobie na ts i tam puszczajcie. tyle ode mnie.

Moderator
Online: 14d 23h 22m 3s
Ostrzeżenia: 2
Matyldziu czy ja mowilem kiedykolwiek ze mam czyste sumienie ;) ?? bo nie przypominam sobie ;). (tak btw to bronisz kevina jak lwica XD). mnie tam ryba, byleby bylo z umiarem. zauwaz ze jesli chodzi o mnie i matawana to zazwyczaj wymienimy tym jak to okreslilas "piskliwym glosem" kilka zdan i dalej jest spokoj ;) to sie wlasnie nazywa umiar. wystepuje tez roznica miedyz puszczaniem muzyki a rozmowa ;)

Obrazek
MB W202 C180 16V

Pożycz mi nogi, moje nie mają już siły iść
Pożycz serce, moje wciąż bije, ale to kamień
Pożycz rozsądek, ja wciąż czuje się jak błazen
Pożycz wiedzę, ja nic nie wiem do dzisiaj
Uszy też daj, w moich tylko głucha cisza