Rozpierducha.pl na Facebook

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.
  • Strona 1 z 1

Drukuj Poprzedni Następny

"Małe odchudzenie" grona adminów serwera 4FuN
Administrator
Autor tematu
Online: 39d 13h 52m 10s
Coraz częściej słyszę głosy że na serwerze jest za dużo adminów, którzy "nie grają na serwerze od tygodni" oraz którzy "zmieniają mapy, banują, po czym opuszczają serwer". Dlatego też postanowiłem przerzedzić grono administratorów serwera i wyczyścić wszystkich tych których admin był nieważny lub którzy nie pojawiali się ostatnimi czasy na serwerze. Założyłem ten temat aby nie było tematów i pytań typu "Dlaczego mój admin nie działa?" "Dlaczego nie mam admina?" itp.
Na serwerze pozostało 9 adminów, usunięte zostały adminy dla następujących osób:
KodKod: {LANGUAGE}
Ched's
Carve<3
Zick
jakubb
STEAM_0:0:24107840
STEAM_0:0:19136107
>>>[A]dame[K]<<<

Większość została usunięta z powodu małej aktywności lub nieopłaceniu admina. Reszta zostaje czy się wam to podoba, czy nie. Sam z własnej kieszeni nie będę opłacać forum i serwera razem. Teraz czeka mnie wybulenie 100zł na domenę a poza tym mam ważniejsze wydatki.

193.33.176.212:27015 | Pukawka.pl - Najlepsze Serwery Gier

Piszę skrypty PHP oraz oferuję pomoc przy instalacji AMXX, SourceMod, pluginów, amxbans, psychostats, konfiguracji serwerów Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Source oraz Team Fortress 2. Zainteresowany? Zapraszam do kontaktu.

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 17h 12m
Ostrzeżenia: 2
A mój admin z jakiego powodu został usunięty? I czemu nie ma go na tej liście usuniętych adminów? :)

Administrator
Autor tematu
Bisek, twój admin nie został usunięty, jak na razie nie zgłaszałeś żadnej "oficjalnej" rezygnacji więc admin działa nadal ( patrzyłem teraz i twój admin nadal działa i jest włączony, admin na IP ).

Piszę skrypty PHP oraz oferuję pomoc przy instalacji AMXX, SourceMod, pluginów, amxbans, psychostats, konfiguracji serwerów Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Source oraz Team Fortress 2. Zainteresowany? Zapraszam do kontaktu.

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 0s
Ostrzeżenia: 3
to teraz moge grac :D

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 3d 4h 39m 25s
No i to mi się podoba ja w każdym temacie o nowego admina pisałem że jest ich zbyt wielu ale Marcin uwierz mi że teraz będzie lepiej.
Marcon ale chyba sprawiasz wrażenie trochę obrażonego na nas :>

:chomik: >>>>>>>>>>> CHOMICZEK <<<<<<<<<<<<< :chomik:
:) :)

Administrator
Autor tematu
CHEMIK, nie, w żadnym wypadku. Te porządki były potrzebne, aby oczyścić trochę serwer. Słyszałem jednak zdania typu: "Każdy, kto zapłaci dostaje admina ... " itp. Tak, może i to prawda, lecz z czegoś serwer trzeba utrzymać. Ze swojej kieszeni opłacam domenę i hosting forum ( koszt domeny 100 zł/rok ) ( koszt hostingu 11 zł/miesiąc ) tyle wydatków jak dla mnie wystarczy, więc bez Waszej, wspólnej pomocy Rozpierducha-CS nie mogła by istnieć. Dlatego chcę podziękować w tym miejscu wszystkim, którzy w jakikolwiek sposób przyczynili się do istnienia serwera.

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 0s
marcon, ja już od 2 miesięcy nie miałem admina , więc nie wiem po co tutaj jestem jako mający go. Ale dobrze , że coś takiego zrobiłes.

PS: Zajrzyj do sprawy forum.

• Strona 1 z 1