Chciałbym ogłosić TURNIEJ Rozpierducha-CS 2on2!Oczywiście lepiej byłoby zagrać 5on5, ale jestem pewien, że nie znajdzie się aż tylu chętnych do gry i co więcej grając 2on2 łatwiej dogadać się co do terminu meczu i przypasować takie godziny żeby tej czwórce pasowało. Jednym słowem taki turniej ma o wiele większą szansę powodzenia niż te które były już kilkakrotnie w planach naszej społeczności. Do turnieju może zgłosić się każdy gracz nawet spoza serwera Rozpierducha-CS!
W tym temacie chciałbym aby gracze zgłaszali się parami. Na dzień dzisiejszy przewidywana ilość drużyn wynosi 16, czyli 32 graczy. Myślę, że jest to sporo jak na turniej 2on2.
[size=100]Najważniejsze informacje:[/size]
- do turnieju może zgłosić się
każdy gracz (oprócz adminów Rozpierducha-CS) z naszego serwera, jak i gracze nie grający na naszym serwerze;
- turniej jest rozgrywany na platformie
Steam i
Non Steam, więc jest szansa dla wszystkich, najważniejsze jest to, aby mieć parę!;
- JEŻELI MACIE SIĘ ZAPISAĆ DO TURNIEJU A POTEM Z NIEGO REZYGNOWAĆ TO LEPIEJ SIĘ WCALE
NIE ZAPISUJCIE!;
- typ rozgrywki to oczywiście 2on2 na mapach
aim-awp, mr12 (każda drużyna wybiera sobie jedną mapę, na której rozegra mecz);
- mecze będą rozgrywane na niżej wymienionych mapach:
aim_map, aim_crazyjump, aim_aztec, awp_india, awp_map, awp_4one (proszę, aby każdy gracz miał wszystkie mapy pobrane, abyśmy nie czekali, aż gracz pobierze poszczególną mapę);
- pierwsza część turnieju to
faza grupowa, przewidywane 4 grupy po 4 drużyny;
- druga część turnieju to faza
play-off (ćwierćfinał, półfinał oraz mecz o 3 miejsce i mecz finałowy)
- z grupy wychodzą po
2 najlepsze drużyny, natomiast w paly-off przegramy
ODPADA!;
- na meczach turniejowych będzie obecne
HLTV, więc już teraz zapraszam do oglądania emocjonujących meczy z udziałem graczy naszego serwera i nie tylko;
- co do komunikacji, nasza sieć udostępni serwer głosowy
VENTRILO, każda para ma być obecna 15 minut przed meczem na VENTRILO (ip:ventriloo.pl port:41655);
- turniej będzie rozgrywany na niedawno kupionym serwerze hostingu
pukawka.pl, jeden z najlepszych hostingów w Polsce, więc nie będzie lagów (ip: 193.33.177.35:27131), hasło będzie podane 15 minut przed mecz do jednego gracz z pary;
Mam nadzieje, że będzie sporo chętnych
Myślę, że to wszystko co najważniejsze podałem, jeżeli macie jakieś pytania proszę napisać w temacie lub zgłosić się do mnie na gg:4287518 lub STEAM: czesio94943. Więcej informacji dotyczących turnieju (grupy, terminarz) podam, gdy zapiszą się wszystki drużyny.Jeszcze jedna ważna rzecz aby nie było tzw. "syfu" w temacie, proszę pisać tylko na temat, tzn. pytania co do turnieju i zapisy według poniższego wzoru:
Kod:1. Nicki graczy:
2. Platforma graczy (S czy NS):
3. Wiek graczy:
4. Kontakt z jednym z pary (GG lub login STEAM):
Narazie to wszystko. Zapraszam do zapisów. Kto pierwszy ten lepszy! CZAS START!