Rozpierducha.pl na Facebook

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.
  • Strona 1 z 1

Drukuj Poprzedni Następny

Test : 32 bity
Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Online: 5h 30m 44s
Witam, mam małą propozycje na plugin. Otóż niektórych graczy może irytować, że większość non steamow i część steamow gra sobie na 16 bitach, co jak wiadomo umożliwia widzenie przeciwnika przez smoki.

Nazwa pluginu to: 32bit_test.amxx

Plugin ten ma sprawdzić czy gracze mają ustawione 32 bity.
Po śmierci gracza ukazuje się okno z 8 kwadratami w każdym z 3 rzędów. Następnie należy wybrać z każdego rzędu wyróżniające się kwadraty, aby wykonać test poprawnie.
Jeżeli ktoś gra w trybie 16-bitowym to widzi wszystkie kwadraty jednakowe i nie jest w stanie wybrać prawidłowo, co następnie oznacza kick z serwera.

Myślę, że nikomu nie będzie to przeszkadzać, a gracze nie będą się denerwować na 16bitowców.
Pozdrawiam;)

Re: Test : 32 bity
Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 5h 54m 7s
Popieram dobra propozycja. Polac Jej :)

Admin [4FuN]
Online: 7h 15m 33s
tak jest, dobra myśl, może w końcu nie będą jebać baniek przez pół mapy w smoke

MRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR......

Obrazek

Moderator
Online: 5d 20h 19m 46s
Ostrzeżenia: 2
Ale moment, czy to będzie po każdej śmierci? Bo ja nie mam zamiaru tego robić za każdym razem jak padnę... Będzie to mocno wku*wiające :)

Javier "Chicharito" Hernández

Obrazek

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 17h 58m 25s
Ostrzeżenia: 1
Nie nie "sqn" tutaj chodzi o to , że jak wejdziesz na serwer i jak padniesz pierwszy raz to wyskoczy Ci test na 32 bity , jak nie zrobisz poprawnie to automatycznie serwer Cie kika . To jest tylko jednorazowo jak wejdziesz . Jak dobrze zrobisz test to zostajesz na serwerze i grasz sobie dalej :)

EĘĄŻÓŁ ?!

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 3d 23h 43m 41s
ja jestem przeciw temu ;p
mi to nie przeszkadza ze ktos gra na 16bit czy 32
jezeli was to denerwuje to moze wylaczymy calkiem smoki :) i bedzie po problemie

Obrazek
OSOBY NIE UPRAWNIONE TO TYCH TEMATOW NIE PISAC !!
- SCREENSHOTY
- BANY
- PROSBY O ADMINA
- Wasze wypowiedzi zostana usuniete w tych tematach.
DZIEKOWAC by Gepciu :D

Moderator
Online: 15d 14h 46m 48s
Ostrzeżenia: 2
gralem kiedys na serwie z tym pluginem i wkurwialo mnie bo co nowa mapa to test byl, az w koncu wylazlem z serwa bo mnie to rozjebalo -.- osobiscie tez nie mam nic do 16 bitowcow.

Obrazek
MB W202 C180 16V

Pożycz mi nogi, moje nie mają już siły iść
Pożycz serce, moje wciąż bije, ale to kamień
Pożycz rozsądek, ja wciąż czuje się jak błazen
Pożycz wiedzę, ja nic nie wiem do dzisiaj
Uszy też daj, w moich tylko głucha cisza

Administrator
Online: 39d 23h 29m 26s
Niestety sam również wątpię w tego typu rozwiązania. Test jest wykonywany każdorazowo przy połączeniu z serwerem ( reconnect, connect, zmiana mapy ). Nie wydaje mi się zatem aby gracze byli zadowoleni z tego typu rozwiązania.

193.33.176.212:27015 | Pukawka.pl - Najlepsze Serwery Gier

Piszę skrypty PHP oraz oferuję pomoc przy instalacji AMXX, SourceMod, pluginów, amxbans, psychostats, konfiguracji serwerów Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Source oraz Team Fortress 2. Zainteresowany? Zapraszam do kontaktu.

Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Online: 5h 30m 44s
No dobrze, ale na każdych większych serwerowniach to jest i jakoś nikt nie narzeka i serwy sa ciagle full. Wystarczy poświęcić na to doslownie 5 sekund i nie przeszkadza w niczym, bo i tak już się nie żyje. Nikt nikomu nie kaze robic recconecta szczegolnie, ze jest funkcja /rs. Gepard smoki po to sa zeby wlasnie zaslaniac wiec troche cie nie rozumiem. A wiekszasci graczy, ktorzy juz troche graja to irytuje ze jakis 16bitowiec wali z awp przez 3 smoki.

Admin [4FuN]
Online: 7h 15m 33s
Szelma napisał(a):
No dobrze, ale na każdych większych serwerowniach to jest i jakoś nikt nie narzeka i serwy sa ciagle full. Wystarczy poświęcić na to doslownie 5 sekund i nie przeszkadza w niczym, bo i tak już się nie żyje. Nikt nikomu nie kaze robic recconecta szczegolnie, ze jest funkcja /rs. Gepard smoki po to sa zeby wlasnie zaslaniac wiec troche cie nie rozumiem. A wiekszasci graczy, ktorzy juz troche graja to irytuje ze jakis 16bitowiec wali z awp przez 3 smoki.

Nie rozumiem co to za problem wcisnąć, co 30 minut, trzy przyciski, akurat nikt na servie nie robi reconnectów w sposób standardowy czyli " retry " w konsoli, piszą na say: /rs i mają 0:0, czyli jak wyżej napisałem co 30 minut. Myślę, że nei ma wielkiej tragedii, i tak jak już cytuję Szelmę, na większości serverów to się sprawdza i nikt nie narzeka, ale " róbta co chceta" :D

MRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR......

Obrazek

Administrator
Online: 128d 9h 17m 34s
Jeden z najgłupszych pluginów jakie są wgrywane na serwy. Też na nie - zamykam.

Grasz ze mną ? http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f3faadae2adb341734601

• Strona 1 z 1