Przeglądasz forum jako gość, prosimy o zalogowanie. Jeśli nie masz jeszcze konta, możesz dokonać bezpłatnej rejestracji.
Rozpierducha.pl na Facebook

Konkurs - ADMIN za fragi !

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.
  • Strona 1 z 1

Temat : Propozycje :D

Propozycje :D
Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Online: 2d 14h 34m 11s
Ostrzeżenia: 2
Witam :D
Chciałbym zgłosić że wczoraj wbił taki koleś co sie Robert Burneika nazywał i se czitował ale go musia ogarnęła ale jakby jeszcze raz wszedł to go banujcie (pisze żeby wszyscy wiedzieli)
Po drugie: Kiedy są mapy na hosty to przydało by się więcej czasu-nie uważacie? więc czas to by było gdzieś : 2:20 :D 20 sekund więcej niż normalnie
po trzecie:5 sekund więcej to wybuchnięcia paki-o 5 sekund więcej
Pozdro
ADIdas

"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą"

Adidas

Obrazek

Obrazek

Re: Propozycje :D
Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 3d 23h 47m 51s
jak dlamnie twszystko jest ok i tak mapo map gramy z hostami :)

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 2h 8m 43s
hmmm dla mnie nie glupi pomysł z tym wydłuzeniem czasu jesli chodzi o ,mapy CT natomiast jeśli chodzi o wydłuzenie c4timer to czas jest standardowy zapewne 35 sec.nie ma sensu wydłuzać o 5 sec. bo nic to nie da w grze ffa.Ja bym dodał mapy jakieś fajne :P cieszy mnie fakt że są nominacje do 8 powtarzalności bo dzieki temu nie ma standard mapcyku typu d2,inferno,nuke,kabul,moje proponowane mapy które faknie by było jakbyśmy zagrali to :
-cpl_fire(kozak) grałem ta mape juz 2 lata temu jest konkretna tylko ludzie oczywiście będą płakac zeby się jej nauczyc,taktyczna mapa,jest to wznowienie mapy cpl_clan2_fire
-cpl_strike tesh dobra w tej chwili jest minimalnie wznowiona i przerobiona nazywa się de_mirage czesto ostatnio na eslu ja grałem spoko mapka.
-cs_bikini,specyficzna ale zarazem bardzo ciekawa(i te hosty tranzwestyci :) )
-de_vertigo jest ale szkoda ze mało gramy to samo w zasadzie mógłbym powiedziec o de_prodigy,de_storm no chetau czasem poleci i tak samo jest z piranesi niestey...
Pomyslcie jsli chodzi o urozmaicenie gry bo jestem tego pewnien na 100% ze jak ktos gra na codzień po kilka godzin to chetnie by zagrał w jakąś fajna mapke,żebyśmy ludzie nauczyli się jakies nowej mapy i pykali w nia ...pzdr.
ps:lubicie truskafffki? :P

VIP
Online: 43d 4h 14m 27s
Cytuję
de_vertigo jest ale szkoda ze mało gramy to samo w zasadzie mógłbym powiedziec o de_prodigy,de_storm no chetau czasem poleci i tak samo jest z piranesi niestey...

Jak celnie zauważyłeś jest wiele map które nie są nominowane ani tym bardziej grane więc jaki jest sens aby dodawać kolejne mapy, które tylko "leżały" by odłogiem na ftp ?

Co do zmiany czasu do wybuchu bomby oraz czasu rundy na mapach cs_ uważam że jest to zbędne.

193.33.176.212:27015 | Pukawka.pl - Najlepsze Serwery Gier

Piszę skrypty PHP oraz oferuję pomoc przy instalacji AMXX, SourceMod, pluginów, amxbans, psychostats, konfiguracji serwerów Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Source oraz Team Fortress 2. Zainteresowany? Zapraszam do kontaktu.

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 2h 8m 43s
no jak dla mnie te mapy to wogóle jedne zlepszych map nie lubie monotoni sporo gram w tego tetrisa i ogolnie wiekszość mapek mam opcykanych w 100%,więc mozna by pograc w cos innego bo można popaść w monotonie,Ogólnie jak cały czas parwie serw jest full ja bym wprowadził mapcykl z ewentualna mozliwościa rtv i było by git.

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 3d 23h 47m 51s
co ty gadasz mc sie nie sprawdzi albo ludzie beda uciekac albo bedzie cza co chwile vote robic
jest dobrze jak jest gram w nocy jak jest mc to z 20 robi sie 10 i chuj z tego wszystkiego
mapy jak nie zmienisz to sam zostaniesz na serwie

• Strona 1 z 1