hmmm dla mnie nie glupi pomysł z tym wydłuzeniem czasu jesli chodzi o ,mapy CT natomiast jeśli chodzi o wydłuzenie c4timer to czas jest standardowy zapewne 35 sec.nie ma sensu wydłuzać o 5 sec. bo nic to nie da w grze ffa.Ja bym dodał mapy jakieś fajne

cieszy mnie fakt że są nominacje do 8 powtarzalności bo dzieki temu nie ma standard mapcyku typu d2,inferno,nuke,kabul,moje proponowane mapy które faknie by było jakbyśmy zagrali to :
-cpl_fire(kozak) grałem ta mape juz 2 lata temu jest konkretna tylko ludzie oczywiście będą płakac zeby się jej nauczyc,taktyczna mapa,jest to wznowienie mapy cpl_clan2_fire
-cpl_strike tesh dobra w tej chwili jest minimalnie wznowiona i przerobiona nazywa się de_mirage czesto ostatnio na eslu ja grałem spoko mapka.
-cs_bikini,specyficzna ale zarazem bardzo ciekawa(i te hosty tranzwestyci

)
-de_vertigo jest ale szkoda ze mało gramy to samo w zasadzie mógłbym powiedziec o de_prodigy,de_storm no chetau czasem poleci i tak samo jest z piranesi niestey...
Pomyslcie jsli chodzi o urozmaicenie gry bo jestem tego pewnien na 100% ze jak ktos gra na codzień po kilka godzin to chetnie by zagrał w jakąś fajna mapke,żebyśmy ludzie nauczyli się jakies nowej mapy i pykali w nia ...pzdr.
ps:lubicie truskafffki?