Przeglądasz forum jako gość, prosimy o zalogowanie. Jeśli nie masz jeszcze konta, możesz dokonać bezpłatnej rejestracji.
Rozpierducha.pl na Facebook

Konkurs - ADMIN za fragi !

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.
  • Strona 1 z 1

Temat : pozdrowienia dla naszego no lifA powodzenia :)

pozdrowienia dla naszego no lifA powodzenia :)
Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Online: 13d 11h 27m 24s
a wiec tak żegnam was powodzenia życzę , wiadomo o kogo chodzi nie bede sie rozpisywal bo to nie ma sensu, koncze gre na tej serwerowni mam swoje powody możecie sobie to komentować jak chcecie ale wiem ze pare osób podziela moje zdanie ,mozesz ten post usunąć jak to zobaczysz ale teraz to mam wyjebane życze ci Sylwestra spędzonego przy pc znajac zycie i powodzenia zycze :)

a co do ciebie marcon nic nie mam dzieki za wspolprace, szkoda ze to tak wyszlo zawsze mozna pograc w cos innego :)

Re: pozdrowienia dla naszego no lifA powodzenia :)
Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 23h 12m 49s
powodzenia :)

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 21h 26m 55s
Ostrzeżenia: 3
tak samo jak JONSON jest tu pewna osoba nie będę mówiło kto ale marcon on ci zepsuje całą serwerownię więc życzę ci Powodzenia w NOwym Rokutym nowym roku

Szkoła jest jak WC, chodzę bo muszę

Miszczowie
Online: 7d 9h 21m 13s
Wiemy jaki jest nasz GEJuszek :) ale trzeba sie z tym pogodzic :F ja tez z nino nie mam najlepsiejszych stosunkow(analnych) lecz uwazam ze idzie sie dogadac.Sam przez to przeszedłem (penis do buzi na zgode):D a co do marcona też nic do niego nimam ale ten chłopak bardzo mnie irytuje ciagle wypytuje kiedy wpadne z "flaszka"przy czym kazdy dobrze wie o co chodzi flaszka to pretext ale jakby nie patrzyl idzie sie z chłopakami dogadac :F wiec i Ty zaryzykuj JONSONIE (aka kondonie) pozdrawiam :*

ps.MARCON wpadne tam :*

Moderator
Online: 6d 1h 31m 25s
Nie wiem co wy macie do Nino (rucha małe dino xd). Tak jest w gronie chłopów, że czasami jest szorstko, ale to nie powód, żeby rezygnować z gry. Wystarczyło poważnie z nim pogadać, żeby się ogarnął, bo Ciebie to boli (po za rozepchanym odbytem :*), ale zrobisz co uznasz za stosowne :D

Regulamin Forum

Regulamin Serwera [4FuN]

Obrazek

Bułka
Online: 19d 20h 23m
Ostrzeżenia: 3
to jak kto spedza czas wolny i swoje zycie to jego sprawa. i lepiej sie nei wpierdalac w czyjes zycie z butami a zastanowic sie nad swoim czy sie jest w porzadku. zawsze lepiej siedziec przed kompem niz gwalcic male dziewczynki albo walowac na kumpli. Tez kiedys mialem mala scysje z Nino ale jezyk sluzy po to zeby sie dogadac i wyjasnic. Ty Joe od zawsze mnie wkurwiales niemilosiernie i jakos nei bede plakal po tobie. tak wiec wszystkiego najdluzszego na nowej drodze zycia i arrivederci Roma.

Obrazek

Obrazek

• Strona 1 z 1