Przeglądasz forum jako gość, prosimy o zalogowanie. Jeśli nie masz jeszcze konta, możesz dokonać bezpłatnej rejestracji.
Rozpierducha.pl na Facebook

Konkurs - ADMIN za fragi !

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.

Temat : Ostatnie zmiany.

Re: Ostatnie zmiany.
Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 3d 23h 47m 51s
taaa masz racje ja nie lubie awp ale jak jest india potem jakies awp znowu 2 mapy przejda wchodza nowi gracze i india
to sie tak nie da
albo to 1hp i 35hp po 5 min gry zmiencie mape
ja to jest 4fun to mysle aby wgrac jakies pluginy zeby bylo widac ze 4fun a nie ffa :D tylko spadochron jest nic wiecej
takie moje zdanie
pozdrawiam :*

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 12h 42m 1s
No dobra 'sqN. jak nie lubisz to spoko nie mowie ze jestes placzkiem nie lubisz awp_india tak jak ja de_trein ale gram i nic nie mowie, i prosze mi tu nie wmawiac ze gracze odchodza przez awp_india bo serwer jest rownie pełny jak na dd2, takze nie wmawiajcie mi ze gracz odchodza .mysle ze nikomu nie zaszkodzi zagrac inna mape niz Inferno,dd2.

pydr Piotr

Moderator
Autor tematu
Online: 9d 14h 18m 57s
To powiem tylko, że wielokrotnie i widzieli to chyba wszyscy admini z 31 ludzi robiło się 20 po 5 minutach indii ;) Nie ma co drążyć tematu bo świadkowie są i potwierdzą to zdarzenie ;)

Obrazek
Obrazek

Bułka
Online: 19d 20h 23m
Ostrzeżenia: 3
absolutna racja awp automatycznie eliminuje spora grupe graczy a chyba nie o to chodzi. moim zdaniem dobrym wyjsciem bylo ze gramy awp dopiero w godz 23:00-6:00. odpowiednia pora i ilosc graczy. bo powiedzmy szczerze 31 osob na awp to nie trenowanie skilla a "gra bez farta chuja warta".
co do pluginow moim zdaniem starczy. pamietajcie ze im ich wiecej tym wydajnosc serwa potrafi spadac ! a pozniej jest placz ze lagi, crashe itd

Obrazek

Obrazek

Moderator
Autor tematu
"Lubię to!"

Obrazek
Obrazek

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 23h 12m 49s
mi tam wystarczają te co były ( india i 4one) , więcej nie potrzeba z Tym zgodzić się mogę :)

Moderator
Autor tematu
W każdym razie H@ chyba zostali poinformowani o problemach, temat można zamknąć, dziękuję za wypowiedzi.

Obrazek
Obrazek

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 7h 17m 29s
jeszcze coś odemnie, proponuję zwiększyć ilość dopuszczalną powtarzających się z map z 8 na 12, to urozmaici grę, a nie napierdalamy w kółko dust,dust2,inferno,nuke,kabul,westwood,office,india,awp4one ;)

MRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR......

Obrazek

Mapy awp
Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 20h 26m 24s
Ostrzeżenia: 1
Witam
A więc wypowiem się najkrócej jak tylko mogę :)

Moim zdaniem mapki awp powinny być grane po godzinie 22 być może nawet I 23 , pod warunkiem że na serwerze jest 20-15 osób . Bez sensu jest to w dzień lub wieczorem w godzinach 16-21 gdzie na serwerze jest maxymalna liczba graczy , i jak się włącza mapka awp to połowa ucieka i po chwili jest zmiana na inną mapkę . Dziękuje za uwagę .

EĘĄŻÓŁ ?!

Moderator
Online: 7d 14h 58m 53s
Alltalk [*] :(

VIP
Online: 43d 4h 14m 27s
Alltalk powinien działać normalnie.

193.33.176.212:27015 | Pukawka.pl - Najlepsze Serwery Gier

Piszę skrypty PHP oraz oferuję pomoc przy instalacji AMXX, SourceMod, pluginów, amxbans, psychostats, konfiguracji serwerów Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Source oraz Team Fortress 2. Zainteresowany? Zapraszam do kontaktu.