Przeglądasz forum jako gość, prosimy o zalogowanie. Jeśli nie masz jeszcze konta, możesz dokonać bezpłatnej rejestracji.
Rozpierducha.pl na Facebook

Konkurs - ADMIN za fragi !

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.

Temat : 4fun ----->TP

4fun ----->TP
Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Online: 0s
Temat glownie skierowany do H@ bo to ich decyzja ze serwer jest 4fun a nie inny ale co wy na to zeby zrobic derastyczna zmiane serwera RC i przejscia z serwera 4fun w serwer TP wlaczyc mikro tylko do teamow wlaczyc friendly fire, bo poki co gra wyglada ze tak powiem bardzo chaotycznie, czlowiek za bardzo sie przyzwyczai i pozniej jak chce sobie pograc gdzies to robi bardzo glupie bledy ktore na 4fun uchodza plazem. Chce zeby gra nabrala toche wyzszy poziom na serwerze i nauczyla wspolpracy miedzy graczami ale jak mowie nie mi o tym decydowac wiec prosil bym o wasze opinie i glownie zeby marcon sie wypowiedzial cos w tym temacie, ewentualnie go zamknal jesli jego wizja serwera zmierza w jakims konkretnym kierunku i nie bedzie chcial nic zmieniac.

Mieszkaniec Rozpierduchy
ja jestem za 4fun. ten serwer jest najsmieszniejszy pompa z biskiem i innimy graczami jest i nie chce zeby to sie zmienilo.

Administrator
Online: 130d 5h 13m 31s
szczerze to jak dla mnie nie ma większego gówna jak serwy tp ;d cholernie mi się na takich serwach nudzi

Mieszkaniec Rozpierduchy
OO dobry pomysł...

Obrazek

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 12m 55s
BacHaL, ma racje. Jest miła atmosfera każdy z każdym rozmawia, aleWrona, też ma dobry pomysł. Może tak by ankiete zrobić ??

Ten Jedyny W Swoim Rodzaju.

Mów Mi Wodzu !

Mieszkaniec Rozpierduchy
No można by było zrobić ankiete.Często gram na TP ale nie chciałbym raczej tej zmiany na RC. To zabije cała atmosfere tego serwera.

Mieszkaniec Rozpierduchy
Ale skoro już mowa o TP to moda BF2 można zrobić :)

Mieszkaniec Rozpierduchy
Tak ale w TP będzie tez duzo chaosu np. Jestem w TT rzuce granata ktoś oberwie z moich graczy i sami wiecie co wtedy będzie się działo

ROZPIERDUCHA-CS (4fun) serwer który ma to coś czego innym serwerom brak

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 13m 28s
Pomysł jest w połowie dobry,zamiast zmiany serwa na TP można by było postawić oddzielny serwerek,ale to kosztuje,ja jestem za TP,pewnie mYg # twinquy tez bo się strasznie wkurza tak jak ja,jak ct raszuje,można by było zmienić go na próbę,na miesiąc na przykład i czy się będzie podobało graczom.

Siema xD

Mieszkaniec Rozpierduchy
Ja jestem za tym żeby przyjąć jeszcze paru adminów pozbierać troche hajsu i sprobowac zrobic TP a 4fun pozostawic bez zmian co wy na to?? :>

Dziewczyny
uważam że TP to nie jest zły pomysł, no ale na RC jest taka miła atmosfera : ) a szczególnie można pośmiać i poprawić sobie humor słuchając/czytając niektórych ludzi ; )) no ale można także zrobić 4fun'a z niektórymi zasadami TP np nie wolno raszować czy kampić ;)

` Ciężki charakter, wiem - mam z natury . . .

Mieszkaniec Rozpierduchy
Oj KOKO jeżeli masz na myśli adminów tzn. Ciebie to nawet nie nie łudź o to :)

VIP
Online: 43d 4h 14m 27s
Postawienie drugiego serwera "trochę" kosztuje a należy również brać pod uwagę nie tylko koszt miesięczny serwera ( w końcu jeśli mamy kupić serwer na miesiąc to to się zwyczajnie nie opłaca ) ale również jego późniejsze utrzymanie. 4FuN'a chciał bym zostawić w takim "stanie" w jakim jest on teraz. Po co zmieniać serwer którego gracze lubią i chętnie na niego wracają? Aby dołączyć kolejny serwer potrzeba około 50-60 zł ( jak na początek ) lub ... znaleźć sponsora, co przy obecnej ilości zarejestrowanych na forum użytkowników jest trudne ( a w zasadzie niemożliwe ).

193.33.176.212:27015 | Pukawka.pl - Najlepsze Serwery Gier

Piszę skrypty PHP oraz oferuję pomoc przy instalacji AMXX, SourceMod, pluginów, amxbans, psychostats, konfiguracji serwerów Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Source oraz Team Fortress 2. Zainteresowany? Zapraszam do kontaktu.

Mieszkaniec Rozpierduchy
Przecież jest już 2 serwer :P

Bot – program, który automatycznie zmienia, dodaje treść lub tworzy nowe strony

Dlaczego więc mówimy że ktoś jest botem ??

Mieszkaniec Rozpierduchy
Ostrzeżenia: 3
a nie lepiej po prostu założyć serwer tp? a 4fun zostawić. bo nie którzy na pewno nie będą zadowoleni..... jak coś można zrobić głosowanie.