Przeglądasz forum jako gość, prosimy o zalogowanie. Jeśli nie masz jeszcze konta, możesz dokonać bezpłatnej rejestracji.
Rozpierducha.pl na Facebook

Konkurs - ADMIN za fragi !

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.
  • Strona 1 z 1

Temat : [Skarga Sqn]

[Skarga Sqn]
Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Online: 3h 10m 12s
Ostrzeżenia: 2
* Twój Nick w grze.ex0tic
* Godzina w której dostałeś bana.20.35
* Który z adminów Cię zbanował.sqn
* Powód bana jaki pisze Ci w konsoli.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: 'sqN.
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Rozpierducha.pl
[AMXBans] Reason: 'Obraza / brak kultury'
[AMXBans] Duration: '1 week'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:39132338'
[AMXBans] Your IP: '83.5.132.121'
[AMXBans] =======================================
* Podaj swoje IP sprawdzisz je np. na tej stronie. 83.5.132.121
* Opisz okoliczności dostania bana.Dobra może przesadziłem z tym "ruchaniem gracza" ale to nie powód żeby dawać bana na tydzień no kurwa mać . Pierw mi pisze , ze obraza a jak kicia pisze "stop debilom" to nic nie robi jeszcze ją broni a ja sie np czuje obrazony , ss o kici wstawie potem tylko tricpes przyjdzie .

Ps parren chodz w tym temaciu nie podlizuj sie sqn'owi

Dziekuje pozdrawiam

Re: [Skarga Sqn]
Moderator
Online: 9d 11h 6m 16s
Jest kilkunastu świadków, jak odkąd wszedłeś mimo wielu ostrzeżeń Matildy i moich obrażałeś kolejno kiCię. wielokrotnie a później też mnie, za obrazę admina mam prawo dać ban do tygodnia szczególnie za teksty "patrz sqn jak ładnie ssiesz pałę" czy inne podobne kolokwialne określenia.
A jako że nie dam sobą pomiatać, do tego w tak bezczelny sposób, to ban poszedł o długości maksymalnej.

Obrazek
Obrazek

Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Mhm ile im płacisz za tego adma? dużo gram na tym serwie i daje sobie głowę uciąć , że połowa serwa jest tego zdania , że kicia to chłopak i mam takie prawo oskarzac osobe ktora mnie od debili wyzywa

Moderator
Bezpośrednio nie obraża Ciebie, chyba, że nazywasz siebie sam debilem. A co ma znaczenie ile płacę? I tak nie dostaniesz ;)
Powiedz mi co ma za znaczenie czy połowa serwa uważa, że kicia nie ma cycków bądź ma. Co to Ciebie obchodzi? Jak Cie obrazi facet to ma znaczenie niz jak to zrobi kobieta? Dowodów także nie masz na kiCie. Nie ważne. Nie da się powiedzieć, że ban jest niesłuszny, świadkiem jest chociażby inny obecny admin (Matilda).

Info

EDIT: Nie wiem, czy nazwa tematu jest adekwatna, bo nie możesz złożyć skargi na słuszny ban. Jest to błąd logiczny. Co najwyżej odwołanie, bądź prośbę o skrócenie

Obrazek
Obrazek

Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
To niech się Matylda wypowie. Napiszę słowa Matyldy chyba raczej tak to było , Matylda sory jak cos przekrece "Kicia nie podpuszczaj tym bindem bo wiesz ze i tak bana nie dostaniesz ale ja moge zrobic to pierwsza" więc Matylda tez zauwazyla ze ona sama podpuszczala

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 6d 22h 21m 12s
Ostrzeżenia: 8
Jesli kicia mowi stop DEBILOM A TY CZUJESZ SIE URAZONY TO NIE JEJ WINA ZA NIM SIE CZUJESZ

P.S. Ciesze sie że uważasz że w jakikolwiek sposób przejmuje sie twoim zdaniem co o mnie myślisz jednak coś z tym debilem musi być XD

Ostatnio edytowano 20-02-2012 21:12 przez parren, łącznie edytowano 1 raz

Moderator
Patrzyłem w konsoli, i Matilda napisała cytuję: "kiCia możesz nie spamować tym bindem? chcesz nam tu wojne rozpętać?"
A do Was napisała "Ogarnijcie się, nie wasza sprawa czy chce sobie udawać kobietę, ja przecież mogę zachcieć udawać faceta i co z tego" i potem "Ostrzegam Was, dajcie jej spokój bo to nie wasza sprawa i przeginacie"

Obrazek
Obrazek

Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
oj nie napisała to co ja wyżej i ona może to potwierdzić . Sqn dlaczego z Tb i Piotrem są skargi dzisiaj ja wczoraj ponoć z dumasem się kłóciłeś stary bierz przykład z Huntera lub Samiego z nimi możnaa pożartowac , pośmiać się itp. Np sytuacja samiego na mapie 35hp była taka akcja yogi miał ak i kazdy mu mowił ze nie zabije samiego no to wziął i go zabił i sami sie smiał z tego i to jest normalny koles ktory ma poczucie humoru a Ty masz admina i myslisz ze kurwa jestes bogiem

Moderator
Pokaż mi skargę na mnie inną niż Twoja nie starszą niż miesiąc =) Kolego skargę zamykam bo ban słuszny potwierdzi to każdy z osób na serwie, a Ty zamiast ubiegac się o skrócenie i przeprosić to jeszcze masz jakieś problemy. Dziękuję, do widzenia.

P.S. Na Huntera za to są skargi ostatnio, a z DuMaSem dzisiaj normalnie rozmawiałem, zapytaj go. =)

Warn

Otwieram, żeby Matilda mogła się wypowiedzieć, aby nie było niescisłości.

Obrazek
Obrazek

Maskotka
Online: 41d 12h 37m 44s
tak dokladnie, pisałam to co wklejacie bo mnie to wkurzało, obrażacie ją nie mam pojecią dlaczego skoro w poprzedniej czyjejs skardze napisała ze ma takie motto ze nie jest to do nikogo skierowane, uprzedzalam byscie się ogarneli bo ciagle napierdalacie na mikro o tym, fakt faktem ewidentnie bylo widac ze juz was podpuszczala tym bindem na co jej uwage zwrocilam, tylko nie wiem czy powinnam ją banowac bo to nie byla obraza a podpuszczanie was i ne bardzo wiem jak to kwalifikowac ale byl taki moment ze mialam was wszystkich dosc bo ona podpuszcza a wy niby nie dajcie po sobie jezdzic... no dobra ok, kicia proszona jest o usuniecie binda bo jak widac sa osoby ktore ten tekst dotyka a to czy kicia jest facetem czy kobieta to juz nie nasza i nie wasza broszka, jak juz ktos tam cytowal moje slowa ja moge nawet udawac ze jestem facetem, zakonnica czy prezydentem, to jest internet wiadomo jakie ma "prawa" w sieci mozemy byc kim chcemy, dobra juz nie zanudzam bo sama sie wkurzam, niech ban bedzie nauczką za nie potrzebne spiny wnosze o skrocenie bana 1-3 dni pod warunkiem ze oglosisz poprawe, a jezlei nadal bedziecie sie czepiac kici ban zostanie przedluzony do tygodnia jak to zrobil sqn, co tez tyczy w druga strone czyli do kici > nie podpuszczaj bo teraz to juz bedzie mi podlegalo pod celowa obraze...
sqnek popraw bledy jak są

...:::Dziś zapominamy co jest naprawdę ważne.
W pogoni za szajsem, w pogoni za hajsem:::...

Moderator
Tak jak Matilda wyżej, ban jest słuszny, a skrócę tylko jeśli otrzymam przeprosiny, bo Twoja postawa ex0tic to nie jest postawa, która pokazuje, że warto Ci go skrócić do 1-3 dni.

Obrazek
Obrazek

Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Matilda ja mogę się ogarnąć nawet i od zaraz bo jest dużo osób na serwie którzy są spoko i nie ma potrzeby na spiny fakt nie każdy jest święty zwyzywa kogoś ale jak wejdzie taka kicia i wyjdzie z bindem 30 na raz "stop debilom" to szlak trafia sqn może źle zrobiłem sory za obrazę ale przyznaj sam też , że nie jesteś święty.Nie proszę o skrócenie bana lecz proszę o wyrozumiałość na następny raz. A to , że bluźnie to już tak mam:< . Tak jak pisałem wyżej jest sporo ludzi którzy są spoko i nie ma potrzeby bluźnić jeżeli kici nie będzie będę cicho:)

Moderator
Zamykam

Obrazek
Obrazek

• Strona 1 z 1