Nick: Szelma
Godzina: ok 20.15
Admin: Hunter
Powód: czywiscie brak:)
Ip: 94.251.212.209
Hmm może najpierw sytuacja;) mapa Tuscan (końcówka) podaje info przez mikro że plecy, admin piszę że mikro od 16, wgl nie pomyślałam, że to może być do mnie, no ale najwidoczniej ktoś ma problemy ze słuchem, i później pif paf napisał czy gram bez tłumika i ja przez mikro odpowiedziałam, że przecież zawsze gram bez tłumika. Po czym admin podany wyżej dał mi bana na 5 min, powód:"mikro nie dla ciebie". Widziałam jak jeszcze pi paf mu pisał, że jestem dziewczyną. No ale nic, wbiłam po tych 5 min i napisałam: "to chyba admin nie dla ciebie a nie mikro nie dla mnie" ( była juz mapa cpl_mill) po czym zanim zdązyłam coś dodać dostałam perma bez powodu. Po czym po moim zbanowani kilka osób zaczęło mi juz pisać na steam że ów admin pisze do ludzi czy słyszeli że go wyzywałam jakby co;) co jest kompletną bzdurą bo nic więcej nie zdążyłam napisać a juz napewno nie powiedzieć. I teraz nie rozumiem 2 rzeczy;) 1. Czy nawet jeżeli jest chłopak, który nie ma ukończonych tych niby 16 lat a podaje tylko info i nikomu nie przeszkadza to nie może podać tego infa? Taki wielki problem, skoro się nie wydziera ani nie nadużywa? A po 2. Czy perma nie dostają tylko odpaleńcy? A za wyzywanie ( czego zresztą nie było ale już to pomine, bo widze że admin troszeczke nie bardzo ogarnia, wyzywanie od zwrócenia uwagi) nie powinno być 12, 24 czy 48h?

Pozdrowienia dla ów admina.
I oczywiścię proszę o ub.