Przeglądasz forum jako gość, prosimy o zalogowanie. Jeśli nie masz jeszcze konta, możesz dokonać bezpłatnej rejestracji.
Rozpierducha.pl na Facebook

Konkurs - ADMIN za fragi !

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.

Temat : Skarga na Huntera i odwołanie:]

Skarga na Huntera i odwołanie:]
Dziewczyny
Autor tematu
Online: 5h 40m 38s
Nick: Szelma
Godzina: ok 20.15
Admin: Hunter
Powód: czywiscie brak:)
Ip: 94.251.212.209
Hmm może najpierw sytuacja;) mapa Tuscan (końcówka) podaje info przez mikro że plecy, admin piszę że mikro od 16, wgl nie pomyślałam, że to może być do mnie, no ale najwidoczniej ktoś ma problemy ze słuchem, i później pif paf napisał czy gram bez tłumika i ja przez mikro odpowiedziałam, że przecież zawsze gram bez tłumika. Po czym admin podany wyżej dał mi bana na 5 min, powód:"mikro nie dla ciebie". Widziałam jak jeszcze pi paf mu pisał, że jestem dziewczyną. No ale nic, wbiłam po tych 5 min i napisałam: "to chyba admin nie dla ciebie a nie mikro nie dla mnie" ( była juz mapa cpl_mill) po czym zanim zdązyłam coś dodać dostałam perma bez powodu. Po czym po moim zbanowani kilka osób zaczęło mi juz pisać na steam że ów admin pisze do ludzi czy słyszeli że go wyzywałam jakby co;) co jest kompletną bzdurą bo nic więcej nie zdążyłam napisać a juz napewno nie powiedzieć. I teraz nie rozumiem 2 rzeczy;) 1. Czy nawet jeżeli jest chłopak, który nie ma ukończonych tych niby 16 lat a podaje tylko info i nikomu nie przeszkadza to nie może podać tego infa? Taki wielki problem, skoro się nie wydziera ani nie nadużywa? A po 2. Czy perma nie dostają tylko odpaleńcy? A za wyzywanie ( czego zresztą nie było ale już to pomine, bo widze że admin troszeczke nie bardzo ogarnia, wyzywanie od zwrócenia uwagi) nie powinno być 12, 24 czy 48h? :>
Pozdrowienia dla ów admina.
I oczywiścię proszę o ub.

Re: Skarga na Huntera i odwołanie:]
Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 15h 17m 44s
Ostrzeżenia: 3
ale sie szelma rozpisałaś:D (hihi) jeszcze przeczytał bym wersji Hunteraa i adminów którzy byli w tym czasie aktywni na serwie :)
Trzeba to wytłumaczyć:) !!

Chłopak - Zatańcys?
Dziewczyna - yyy 0_o
Chłopak - Co będziesz tak stała jak widły w gnoju
Dziewczyna - yyy X_x

Admin [4FuN]
Online: 1d 16h 3m 12s
A więc tak... fakt faktem Hunterku źle zrobiłeś że zbanowales szelme za mikro da sie rozpoznac dziewczyne od chlopaka ktory ma ponizej 16 albo nie przeszedl mutacji w szegolnosci ze Szelma nie gra tu od wczoraj tylko troszeczke dluzej. na mill zapytalem grzecznie czemu ja zbanowales to odpowiedziales na sayu admina czy mam jakis problem. Nie nie mam zadnego problemu tylko grzecznie zapytalem i powiedzialem Ci ze to jest kobieta. Napisałeś ze szelma rzucila cos z "kurwa" szczerze powiem ze nie slyszalem ani nie widzialem czy to napisala albo powiedziala. A tak poza tym to chyba Hunter o czyms zapomniałes... 4fun-skargi-bany/skarga-t15482.html zapraszam do linka a jesli ktos jest taki że nie chce mu sie wchodzic i patrzec to moge przytoczyc słowa Huntera: "a obrazę nie daje się perma gościu. A po za tym nie wchodziłem na banie bo mam stałe ip... A nie wierzysz to mam to jakoś udowodnić? Dowód tylko jeden. Z resztą jak by każdy miał mieć za obrazę perma to ten serw był by wiecznie pusty." Przykro mi hunter ale sam siebie w tym momencie wkopales i nie masz co sie wypierac... Tyle odemnie. Dziekuje.

Obrazek

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 15h 17m 44s
"Za obrazę nie daje się perma gościu." słowa huntera:(

Chłopak - Zatańcys?
Dziewczyna - yyy 0_o
Chłopak - Co będziesz tak stała jak widły w gnoju
Dziewczyna - yyy X_x

Dziewczyny
Autor tematu
Zacznijmy od tego, że jaką obrazę?! ;))

Moderator
Online: 9d 11h 6m 16s
Ja bym dał hunterowi upomnienie porządne, bo regulamin admina jest mu najwyraźniej obcy (co potwierdzi Matilda ostatnio na serwie to widzieliśmy) a Szelmie oczywiście UB, niech wraca do nas na serwer :)

Obrazek
Obrazek

Maskotka
Online: 41d 12h 37m 44s
Huntera to ostatnio do regulaminu komar odsylal... w sumie przez moja sprzeczke z hunterkiem.. co do Szelmy to niby nic nie zrobila ok, no chyba ze mam swiadkow co twierdza inaczej, a i chetnie uslysze co nam na ten temat powie sam hunter

...:::Dziś zapominamy co jest naprawdę ważne.
W pogoni za szajsem, w pogoni za hajsem:::...

Admin [4FuN]
Online: 1d 18h 36m 9s
Ostrzeżenia: 2
Potwierdzam cale zdarzenie, szelma nie obrazala i tylko mi odpowiedziala na pytanie . Pozdrawiam

Rs`# PifPaf

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 19h 39m 23s
Ostrzeżenia: 1
Mimo wszystko że dałem za srogą karę, to nie znaczy że możesz zwracać się do mnie "ty kurwo". Jeżeli nie znasz znaczenia niektórych słów to ich po prostu nie używaj. Powód bana podałem, tylko widocznie ze względu na jego długą treść musiał się nie pokazać. Mam bynajmniej 3 świadków którzy potwierdzą twoje chamstwo. "example" "chrum" "siwa" "porucznik triceps" <--(jak się nie mylę). Racja ktoś powiedział, że jesteś dziewczyną i masz taki głos. Nie wiedziałem moja wina, ale to Cię nie usprawiedliwia aby mnie tak określać. Ub będzie sprawiedliwe jak pokażesz kulturę i przeprosisz.

Moderator
Online: 9d 11h 6m 16s
UB i tak będzie bo kara dalej nieadekwatna do przewinienia Hunter... Za gorsze rzeczy dostawałeś już u nas na serwerze UB więc mierz ludzi swoją miarą :)

EDIT:
Przykłady:
1. 4fun-skargi-bany/skarga-t15482.html cytat: "ogarnij sie siwa, bo sperme masz we włosach"
2. 4fun-skargi-bany/ban-t14664.html powód: pytanie Siwy "czy połyka"

Więc chyba powinieneś trochę na luz wrzucić, bo sam chciałeś skrócenia bana nawet gdy na 1 dzień dostałeś, a sam wrzuciłeś perma...

Obrazek
Obrazek

Moderator
Online: 7d 13h 57m 18s
No tak tylko kwestia jest czy już teraz, czy po kilku dniach. Niech wypowiedzą się osoby, które wtedy były na serwerze.

Mieszkaniec Rozpierduchy
SQN w spamie to jesteś PRO :) za każdym razem każdemu wypominasz ?? po co? od tego są zasady. A po 2 to co wtedy do swiej napisałem to ten 1 cytat był z piosenki (głupi żart) a drugie to moja głupota, ale w sumie pytanie, które ją uraziło. Myślę że lepiej zajmijmy się teraz sprawą szelmy, a nie wspomnieniami :)

Dziewczyny
Autor tematu
hahaha jestes smieszny, nie wyzwalam cie. Haha 3 osoby mi na steam pisaly pozniej jak mi dales perma za nic ze szukasz ludzi zeby potwierdzili twoja wersje ze cie wyzwalam. Hltv jest i sobie ogladnij ze cie ani razu nie wyzwalam czlowieku. wrocilam po 5 min banie napisalam to co podalam w 1 poscie i dostalam perma wiec niby kiedy mialabym cie wyzwac? Mozliwe ze jak zobaczylam ze mam perma powiedzialam "no kurwa" ale to po permie nie przed i nie ty kurwo. Ogarnij ego, bo sie kompromitujesz.

Mieszkaniec Rozpierduchy
Myślałem że masz troszkę odwagi się przyznać, no ale widocznie się myliłem. A jezeli twierdzisz, że te osoby które poświadczyły twoją wine pisaly Ci ze szukam ludzi ktorzy to potwierdzą to to jeat prawdą i się przychyliły :). Nie będziesz mi pisała co mam z sobą zrobić. Gdybyś była pow tych 16 lat to bys miała honor sie przyznać. Ale widocznie Ci go brak. Z resztą i tak dostaniesz zapewne UB więc wykaż trochę człowieczeństwa :)

Bułka
Online: 19d 16h 51m 29s
Nie wchodzac w kompetencje naszych H@, widze ze trzeba tu podjac jakies decyzje jołki połki (Marcon fapuje, grycu od tygodnia trzezwieje a Nino hackuje swojego steam'a).

co do sprawy: wydaje mi sie ze moze przeklnela a ty hunter odebrales ze to do ciebie albo cos w tym rodzaju. ale nie chce cos imputowac bo mnie tam nie bylo. nie pierwszy raz gadam z Szelma i nie spotkalem sie z takim jej wyskokiem choc kazdemu sie moze zdarzyc.

nie ma co przeciagac bo reszta osob zapewne nie ruszy dupska w tej sprawie. jak na pierwszy raz kara 8h powinna wystarczyc. jak wiadomo perm sie nie nalezy. UB dostajesz.

Niemniej jednak tematu nie zamykam do 11.02.2012 do godz 0:00 aby mieli szanse wypowiedziec sie pozostali swiadkowie i wyjasnic sprawe do konca. Uprawianie spamu bedzie surowo karane, dlatego prosze aby wypowiadaly sie jedynie osoby ktore byly wtedy na serwie.

Jesli znajda sie swiadkowie ze obraza byla to nastepne takie zajscie zostanie ukarane tygodniowym banem. Jesli tacy sie nie znajda UB słuszny.

Obrazek
MB W202 C18016V

Jakiś frajer się nudzi i wymyśla absurdy
W SUMIE TEN ŚWIAT JEST PIĘKNY TYLKO LUDZIE TO KURWY
Jeden taki co paplał później szczękę drutował
nie ma co właśnie takich trzeba eliminować
Chcesz się dowartościować no to nie moim kosztem