Przeglądasz forum jako gość, prosimy o zalogowanie. Jeśli nie masz jeszcze konta, możesz dokonać bezpłatnej rejestracji.
Rozpierducha.pl na Facebook

Konkurs - ADMIN za fragi !

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.

Temat : Skarga na Huntera i odwołanie:]

Re: Skarga na Huntera i odwołanie:]
Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 6h 11m 31s
Ostrzeżenia: 1
Szelma moze dostaniesz UB ale ja swoje widzialem. Nazwalas HUNTERA od kurw i nie zaprzeczaj bo napewno ktoś jeszcze z graczy to szyszal

-- Dodano 11-02-2012 10:14 --

1. To byla mapa cpl_mill a nie tuscan

Chillout

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 3d 23h 47m 51s
nie ma co spamowac ub poszedl wiec zamykam :)
i nie wize za huja ze dziewczyna cie wyzywala

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 8h 34m 40s
To może ja się wypowiem bo byłem na serwerze, Obraza jak najbardziej miała miejsca Szelma wyzwała HUNTERA ze jest kurwa. Tylko teraz mi się nasuwa jedna rzecz jakim prawem dałeś jej bana permanentnego za obrazę? Skoro sam się odwoływałeś jakiś czas temu i pisałeś że za obrazę nie powinno być perma mimo że dawałem Ci 3 raz z rzędu bana za to samo. Jak dla mnie jesteś bardzo nie obiektywnym człowiekiem i nie wymagasz tego od siebie co od innych, ja bym był za tym żeby Ci w ogóle odebrać admina floodujesz ,spamujesz bawisz sie tym adminem jak bys mial z 15 lat takie jest moje zdanie. A co do szelmy to ban od 1 dnia do 7 dni za takie coś jeszcze kłamie na forum że nie wyzywała.

Edit //Gepard nie dawaj unbanow do końca sprawy

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 3d 23h 47m 51s
ja nie dalem jej ub tylko przeczytalem u kajzera w poscie ze ub :)

Moderator
Online: 7d 13h 57m 18s
Jeśli obraza była ban dla Szelmy na kilka dni się należy. Co do Huntera fakt nadużywa władzy, widać to chociażby po tym banie jak i zmianach mapek, Hunter nie zmieniamy mapki bo się dla admina nie podoba, tylko jak dużo ludzi płacze albo ludzie zaczynają uciekać z serwera :)

VIP
Online: 42d 23h 50m 55s
Huntera odsyłam ( tym razem osobiście ) do regulaminu serwera / admina oraz tabeli kar, która jest dostępna na forum. Fakt faktem że Szelma rzuciła epitetem w twoją stronę, jednak w żadnym wypadku nie upoważnia cię to do zastosowania permanentnego bana.

Jak wyżej wspomniał Grycuk, kilka dni temu otrzymałeś permanentnego bana za obrazę, wtedy to twoim głównym argumentem obronnym było to że za obrazę nie należy się ban o takiej długości. Czyżby w sytuacji kiedy epitet leci w twoim kierunku sytuacja się odwraca i dożywotni ban jest wskazany?

Przemyśl swoje postępowanie ponieważ w wypadku dalszych wpadek będziemy się musieli pożegnać.

Co do samego tematu, jest to pierwsze tego typu wykroczenie więc myślę że wystarczy tutaj 2 godzinny ban. Następne tego typu przewinienia zostaną ukarane tygodniowym odpoczynkiem od gry na naszym serwerze.

193.33.176.212:27015 | Pukawka.pl - Najlepsze Serwery Gier

Piszę skrypty PHP oraz oferuję pomoc przy instalacji AMXX, SourceMod, pluginów, amxbans, psychostats, konfiguracji serwerów Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Source oraz Team Fortress 2. Zainteresowany? Zapraszam do kontaktu.