Przeglądasz forum jako gość, prosimy o zalogowanie. Jeśli nie masz jeszcze konta, możesz dokonać bezpłatnej rejestracji.
Rozpierducha.pl na Facebook

Konkurs - ADMIN za fragi !

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.
  • Strona 1 z 1

Temat : Skarga na admina HeaD**Piotr

Skarga na admina HeaD**Piotr
Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Online: 1d 11h 36m 28s
Ostrzeżenia: 1
Admin nie ogarniety zmienia mapy bez vote jak mu sie podoba, uderza ct-ow jak skampieni paki pinuja pisalem do niego po co to robi to mi napisal tak se, mozna obejrzec demko inferno godzi 8.30 jakos tak a i pisalem mu ze typek ma wh bo widzialem bo mam vipa tez nic nie zrobil. PROSZE O ODWOŁANIE admina HeaD**Piotr

a widac ze to nie pierwsze takie cos 4fun-skargi-bany/odwolanie-piotra-t16379.html

RoMaN

Re: Skarga na admina HeaD**Piotr
Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 11m 25s
to prawda gralismy na de_inferno i zaczol slapowac gracza i jest nie rozgarnięty

Miszczowie
Online: 7d 9h 21m 13s
widze ze jakas inwazja na tego piotra ale fakt faktem troche sie gubi :/ podam info do h@ oni sie tym zajma a temat zamykam bo spam zaraz bdzie :)

Bułka
Online: 19d 16h 51m 29s
Ostrzeżenia: 3
nino napierdala smoki, marcon ma 24h maraton fapowania przy filmach woody allena a grycu sie zjaral i szuka najblizszej drogi do Hoghwartu. Nie pozostaje nic innego jak a) spuscic mu wpierdol b) spucic mu wpierdol c) stawia karną flaszkę mi i karasiowi i zapominamy o calym zajsciu nie strzelajac z ucha h@. Choose your destiny!

Obrazek
MB W202 C18016V

Jakiś frajer się nudzi i wymyśla absurdy
W SUMIE TEN ŚWIAT JEST PIĘKNY TYLKO LUDZIE TO KURWY
Jeden taki co paplał później szczękę drutował
nie ma co właśnie takich trzeba eliminować
Chcesz się dowartościować no to nie moim kosztem

• Strona 1 z 1