Przeglądasz forum jako gość, prosimy o zalogowanie. Jeśli nie masz jeszcze konta, możesz dokonać bezpłatnej rejestracji.
Rozpierducha.pl na Facebook

Konkurs - ADMIN za fragi !

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.
  • Strona 1 z 1

Temat : Skarga de_aztec

Skarga de_aztec
Admin [4FuN]
Autor tematu
Online: 22h 47m 4s
Twój Nick w grze: SemiQ
Opis: Gralismy na de_aztec (godz miedzy 12.40 - 12.55) było chyba 2 adminów (Dżefrej na pewno) i pisałem kila razy na u@ jako że mój admin wygasł, o sprawdzenie kolesia o nicku RARA a poźniej Dosia [DK], oczywiście reakcji na prośbę żadnej nie było, to powiedziałem przez mikro żeby sprawdzili admini tych których podejrzewam o czity - dostałem odpowiedz od "dejmon only hs jak ci coś nie pasi to demko zrób i wrzuć na forum " - fakt zrobił bym tak gdyby nie to że admini grali, a w końcu od czegoś oni tam są.

Obrazek
Obrazek

Re: Skarga de_aztec
Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 13h 2m 44s
Ostrzeżenie dla tych dwóch adminów (:
Admin nie jest dla zabawy , tylko po to żeby pomagać , banować podejrzanych cziterów.
A nie w chuja leci żeby demko na forum wrzucić ;d

Obrazek
Obrazek

Admin [4FuN]
Online: 10h 29m 39s
tak byłem :)
oglądałem i wg mnie czysty. A o Dosi nic nie słyszałem.

Admin [4FuN]
Autor tematu
ta ogladales bardzo ciekawe, jakos nawet na spect nie widzialem

Dosia - rowniez pisałem na u@

Obrazek
Obrazek

Miszczowie
Online: 7d 9h 21m 13s
zamykam ja ogladalem i byli czysci i chuj ^^ a Ty mowilem Ci JLB???robisz z siebie posmiewisko.zero szacunku do takich typow

Administrator
Online: 129d 22h 34m 38s
Wrzuć link do demka w ten temat.

Bułka
Online: 19d 16h 51m 29s
Ostrzeżenia: 3
Na temat sprawy sie nie wypowiadam chociaz gadalem na priv, swiezo po nasmarowaniu tego pasztetu, z Dżefrejem i mowil mi to samo a jak wiadomo znamy go nie od dzisiaj i osobiscie mu wierze ze bylo jak mowi.

A ty, ktory wpisujesz sobie JLB w nicku i piszesz pasztety na "kolegow" adminów może zastanów sie czy sam nie masz czegoś za uszami ?? Przypomnij sobie jak sam miales niedawno admina, ludzie pisali "sprawdzcie ....." siedzisz i dupska nie ruszysz. Napisalem na admin say "ktos sprawdza tego ... czy sam mam to zrobic??" i wtedy inni admini sie ruszyli. Nie byla to pojedyncza sytuacja. Po drugie sytuacja: awp_map, ludzi duzo (byla m.in. Matilda, Wilku ktorego wkurwiales puszczaniem muzyki, Hunter i inni), placza ze zmiana itd a ty zamiast zrobic vote na mapy aby ludzie wybrali, wybrales z dupy mape ktora tobie odpowiadala. Napisalem wtedy wiedzac ze to ty na admin sayu "kto sobie zmienia tak z palca mapy bez robienia vote??" a ty nawet nie mogles napisac jak facet z jajami ze to ty.
PS. http://www.miejski.pl/slowo-JLB . Pozdro i powodzenia

Obrazek
MB W202 C18016V

Jakiś frajer się nudzi i wymyśla absurdy
W SUMIE TEN ŚWIAT JEST PIĘKNY TYLKO LUDZIE TO KURWY
Jeden taki co paplał później szczękę drutował
nie ma co właśnie takich trzeba eliminować
Chcesz się dowartościować no to nie moim kosztem

Admin [4FuN]
Autor tematu
kajzer wez sie nie ośmieszaj razem z karasiem bo aż mi żal was jak to czytam. Wracajac do "kto sobie zmienia tak z palca mapy bez robienia vote??" to jak byś słuchał uważnie to powiedziałem że to ja, po 2 zawsze jak ktoś mi pisze na u@ ze jest czit to sprawdzam go a nie mam w dupie jak niektórzy, bo myślą że ktoś inny za niego to zrobi a czit sobie w miedzy czasie wychodzi. tyle mam do powiedzenia.

link do dema: http://155390.node3.pukawka.pl/hltv-120 ... 715320.zip

RARA wg mnie czit Dosia [DK] czysty.

Obrazek
Obrazek

Moderator
Online: 9d 11h 6m 16s
Ja raz byłem świadkiem jak zmieniłeś i na czyjeś pytanie kto się nie przyznałeś.

Obrazek
Obrazek

Admin [4FuN]
Autor tematu
na pewno nie, jeśli zmieniam mape robie vote, albo zmieniam bez pytania ale umiem się do tego przyznać, choć baardzo rzadko zmieniam mapę bez pytania- przeważnie awp_map na inna bo tylko 20 respawnów jest.

Obrazek
Obrazek

Moderator
Online: 9d 11h 6m 16s
No ja tylko mówię, co pamiętam z któregoś tam dnia. Co do tego jestem pewien ;)

EDIT: Paru adminów się o to wtedy czepiało kto zmienił, bo zmiana była z dupy, a że nikt się nie przyznał to sprawdziłem specjalnie w konsoli - Mam pewność co do tego, więc JLB sobie daruj.

Obrazek
Obrazek

Bułka
Online: 19d 16h 51m 29s
Ostrzeżenia: 3
No1: "to jak byś słuchał uważnie to powiedziałem że to ja" - co ty kurwa pierdolisz?? siedziales jak ta p... i nawet slowem nie odezwales sie, w dupie miales, tylko puszczales muze caly czas na mikro. Nie wmawiaj mi jakis pierdol bo z mysleniem jeszcze u mnie dobrze. Musialem szukac w consoli kto byl taki madry. a z czitami zazwyczaj miales to w dupie jak grales wieczornymi porami, jak duzo admow nie ma a ja wtedy siedzialem cicho na spect albo ns udajac ze mnie nie ma. "to sprawdzam go a nie mam w dupie jak niektórzy" jak do kogos pijesz to moze kurwa powiesz to jak facet a nie sie pierdolisz ?

No2: Co do tego ze ci żal mnie z Panem Rybą : Ale oczywiscie wszyscy klamia tylko nie ty a zaraz łgarzu zarzekniesz sie na nastepne swoje swietosci ze tak nie bylo ... coz twoja sprawa koles wszystkich nas rozliczy ten sam Bóg. (w tej sprawie jak cos to priv).

No3: Nie wiem jaki masz interes w tym zeby publicznie roztrzasac takie sprawy kiedy mogles napisac prywatnie chlopakom na steam, jak ci tak nie pasowalo, zeby sie ogarneli. Wielokrotnie mialem sytuacje ze ktorys z adminów popelnial bledy, badz sie zapominal, to zamiast wywlekac to na forum publicznie, wolalem to zalatwic w 4 oczy, nie robiac ludziom przypalu i moze ci to poswiadczyc te pare osob. Jesli ja nie zauwaze czegos ze np ktos pisal to tez dostawalem info na steam i nikt nie robil z tego problemu na forum, jak ta pierdoła co skarży mamie.

No4: dla mnie jesteś pieprzony łgarz (mowiac to, nie wciagam w to naszych spraw prywatnych - wylacznie serwerowe)

Żeby to zrobil zwykly gracz to bym jeszcze zrozumial ale nie admin ktory zna całą ferajnę, a swoje prawa stracil z 2 dni temu -.-

...i moze to ci da do przemyslenia dlaczego ja i ryba uwazamy ze nie dorosles zeby sobie pewne hasla jak JLB wpisywac gdziekolwiek bo dla niektorych te slowa to cos wiecej niz ciag liter

Obrazek
MB W202 C18016V

Jakiś frajer się nudzi i wymyśla absurdy
W SUMIE TEN ŚWIAT JEST PIĘKNY TYLKO LUDZIE TO KURWY
Jeden taki co paplał później szczękę drutował
nie ma co właśnie takich trzeba eliminować
Chcesz się dowartościować no to nie moim kosztem

Administrator
Online: 129d 22h 34m 38s
Zamykam. Demko obejrze.

• Strona 1 z 1