Przeglądasz forum jako gość, prosimy o zalogowanie. Jeśli nie masz jeszcze konta, możesz dokonać bezpłatnej rejestracji.
Rozpierducha.pl na Facebook

Konkurs - ADMIN za fragi !

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.

Temat : S co to za admin?

S co to za admin?
Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Online: 19h 34m 21s
Ostrzeżenia: 7
hahaha.
Admin ? tak sie zachowuje admin ?

Przedstawie cala sytuacje gramy mapke de_dust2002
Przyszla Kicia Odrazu spam Stop Debilom ( sporo graczy w tym ja zaczelismy protestowac i mowic ze obraza nas ) i tak non stop oczywiscie admin nic. Rozumiem nie 1 admin ktory ma na to wyjebane.
ale gdy exotic powiedzial 1 zdanie odrazu ban na godzine? za niby obraze czy jakos tak.
Ale to jest nic. Z tego co mi wiadomo TXT ( tekstury ) sa zabronione prawda ?
Ale Owszem Kicia moze, gracze autoamtycznie zaczeli mowic ban za TXT. S na to nic kompletnie nic
Co to za admin Prosze was jak tak mozna gra pod damskim nickiem to nie moze dostac bana ? tak? a jak mowie powiedz kicia cos przez mikro nic kompletnie nic.
Wczoraj moge pogratulowac zapytalem czy powie przez micro "czesc Andrzej " napisala tak powiem po czym ( nie powiedziała ) i uciekla z servera hahahaha teraz takie pytanie co nie bylo siostry w domu chłopczyku hahaha.

S - nie nalezy ci sie admin STOP !
nic nie robisz nic ...

Re: S co to za admin?
Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 8h 34m 40s
buhaha akurat gralem na nicku s i bylem mp3 wczesniej gralem na fy_pierdalaj albo wkurwiony zobaczylem ze obraza zbanowalem proste. Obrazal ktos na voice ? trzeba bylo napisac na adminsayu na mp3 nie slyszalem po prostu dopiero Siwa mi napisala na steamie ze jedziecie po mnie to wylaczylem muzyke i spytalem kto cos mowil do mnie? napisaliscie ze jestem chujem odpowiednio was potraktowalem i nie widze tu potrzeby daleszej potrzeby pisania. "S - nie nalezy ci sie admin STOP ! nic nie robisz nic ... " Gówno wiesz co tutaj robie. ELO

Admin FFA
Online: 9h 36m 47s
Dokładnie :)
Grycuk zawsze gra na mp3 ;) Jeżeli macie jakaś sprawę do admina piszcie na u@ po to chyba jest tak ? A nie wydzieracie się przez micro " ten ma wh " "ten obraza " "ten się zesrał " . No ludzie ...

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 5h 42m 12s
LeoN, sam zaproponowales mi wejscie na txt, a wiec po co teraz puaczesz ? Weszlam ale po 2 sec zeszłam więc co za problem? Wy spamujecie STOP KOMUNIe, a ja STOP DEBILOM ale czy pisze STOP DEBILOM Z ROZPIERDUCHY ? Człowieku... Chcesz zdj mojego mikrofonu ? Takie mam motto . .

STOP DEBILOM!

Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
kicia po 1 to ty napsaials czy ktos podsadzi po 2 co do ciebie S to pisalem z 5 razy jezeli jest hltv to chyba mzoecie sprawdzic ... wiec nie mow ze nikt nie pisal bo sam osobiście pisalem na u@...
Kto pisal stop komunie kicia nikt nikt tak nie pisal oszuście
aaa wlasnie jak sluchales muzyki to wytlumacz mi jakim cudem slyszales exotica

Admin FFA
Takim cudem ja słyszałam i powiedziałam ze jedzie "ostro" bez znajomości znaczenia niektórych slow .

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 5h 42m 12s
Nahałasowawszy, Leon nie kompromituj się ok ? ;)

STOP DEBILOM!

Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
siwa ale zrozum ze nazwanie kogos debilem to nie jest obraza postaraj sie postawic na naszym miejscu
wobraz sobie pomoge ci oczywiscie nie ze ci jade tylko przyklad daje .
"Jesteś Debilka" jak to przyjęłaś ?

nie banujcie mnie za to to byl przyklad

Admin FFA
Leon a ty zrozum ze exotic użył bardziej ostrych slow na Grycuka i za to tez dostał bana :)
Ja już dziękuje.
cu.

Moderator
Online: 9d 11h 6m 16s
Leon, admin jest dla graczy, a nie gracze dla admina. Jeśli admin nie reaguje od razu, to jest zajęty, może mieć zminimalizowanego csa itp. Admin też człowiek, nie patrzy tylko na say_team @ czy ktoś przypadkiem nie powiedział na kogoś "debilu". Ja osobiście częśta jak padnę to minimalizuję CS i siedzę na fejsbuku/forum etc. co do kiCi, tak naprawdę chuj ci do tego czy to facet kobieta gej czy transwestyta... Twoja sprawa? - nie. więc daj na wstrzymanie czasem ziomek.

Obrazek
Obrazek

Maskotka
Online: 41d 12h 37m 44s
ja bym chciala poznać opinię reszty graczy obecnych na serwie i zamieszanych w sprawę, demko z hltv malo nam da bo nie widac na nim kto co pisal na u@, aczkolwiek obejrze co zeście tam pisali na ogolnym
sqnek zauwaz sam napisales ze admin jest dla graczy, skoro wiec gra na serwie to musi pilnowac porzadku, wiem jakie to jest denerwujace jak ktos pisze na U@ a reszta olewa bo nie raz wlasnie ja pisalam cos do adminow w sprawie czita albo innej dotyczacej serwera to byla olewka dopiero jak sie obrazalam zeście sie obudzili, po to się podjeliśmy adminowania by pełnić swoje funkcje, okej moze sie zdarzyc ze czegos niezauwazymy, ale apeluje o staranie sie byc czujnym, admin say jest zielony wiec sie wyroznia jako tako sposrod innego spamu na czacie i moim zdaniem za dlugie bany sie posypaly.. mimo ze faktycznie moze i obrazil cie ktos grycuk ale tez w pewien sposob olales swoj obowiazek

Edit by Matilda... poprawilam literówki :D

...:::Dziś zapominamy co jest naprawdę ważne.
W pogoni za szajsem, w pogoni za hajsem:::...

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 35m 57s
Grycuk Sooryy za prawde !! Widze bardzo cie to ruszylo powinni ci zabrac adma dajesz troche dlugie bany tydzien czasu ??? Jak dla mnie Perma mozesz dac !!! pzdro Ps. Dopiero jak ci napisalismy z malakiem to zaragowales

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 1h 15m 7s
Ja tez sie wypowiem ,] sam w tej akcji dostalem bana, slusznie, nieslusznie ^^ mniejsza ,] napisalem "chnuj nie admin" , nie ma tu obrazy ;] tak samo jak nick fy_pierdalaj nie jest slowem WYPIERDALAJ ,] jak juz sie mamy trzymac scisle szablonow ;] . Napisalem to ja i pare innych osob , czemu ? bo byl burdel na serwie a admin nic nie robil proste ,] Exotic dostal bana bez podstaw niby za wyzwisko, obraze, jeden pies ;] .

Tyle osob tam na serwie cisnie lacina, tyle osob wyzywa, prowokuje etc jakos banow nie widzialem ;] wezmy "szklarza" przepraszam bardzo nie jest on prowokatorem ? nie wyzywa innych ? ;] a napierdala jak wyjety spod jakichkolwiek zasad ;].

A inna sprawa: starasz sie o admina, to adminuj a nie sluchaj mp3, admin to stanowisko, jak urzednik. Lubisz stac np w urzedzie miasta i meczyc sie z niewyspecjalizowanym albo majacym wszystko w dupie stafem ? nie proste. Masz admina to adminuj a nie opierdalaj sie ;] a jak sie chcesz opierdalac to nie adminuj bo sie to mija z celem ,] dostajesz wiadomosc na U@ to czytaj a nie zlewaj . Co by nie bylo ostatnie pare linii nie jest skierowanych bezposrednio do jakiegos admina. to raczej wzmianka ogolna napisana na tzw "ty".

Z mojej strony tyle.

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 8h 34m 40s
"w pewien sposob olales swoj obowiazek" w taki sposob że gadali na mikro i nie slyszalem bo bylem mp3 ? To olalem admina ? nikt nie napisal na admin sayu NIC NIC. Nastepna sprawa nie bylas na serwerze nie wiesz jaka byla atmosfera, wypowiadasz sie do tematu a nie bylas na serwerze dziwne to dla mnie ale do tego wroce. Mowisz ze bany za dlugie? jak by pol serwera cisnelo od chuji raczej musiala bys byc konsekwenta wobec nich aby sie szybko ogarneli dostal 1 na tydzien i co? dalej to samo robili... to dostal nastepny i ciasza w koncu byla. Matilda i musia od kad przyszła za mną Siwa na serwer z czasem sie zmienilyscie w stosunku co de mnie,po prostu inne jestescie i to widac golym okiem domyslam sie ze napewno wam sie nie podoba ze nowa dziewczyna na serwerze ma amdina immunitet bez podania nie? Nic nie napiszecie na ten temat tylko zlosliwa jestes np teraz Ty matilda jestem Adminem zaufana osoba dla czerwonych mam ftp, panel (usatwiam ,poprawiam, resuje ,wlaczam) a Ty chcesz mnie sprawdzac? "demko z hltv malo nam da bo nie widac na nim kto co pisal na u@, aczkolwiek obejrze co zeście tam pisali na ogolnym" Jak mowie ze tak bylo to bylo . Straszna nie obiektywnośc tu odczułem i próbe wychaczenia czegos na sile. Ale skoro nie było jak pisze niech ktos napisze ze bylo innaczej. Przeszkadzamy wam ze od 6 rano serwer rozgrywamy i czasami w dzien sobie wejdziemy? napiszcie to, to sie usuniemy.

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 1h 15m 7s
aaa ai Kicia sobie po teksturach bezkarnie zapierdalal ^^ slyszalem ze za to sa permy ;> czy cos sie pozmienialo w 5 minut ?;]

-- Dodano 20-02-2012 17:52 --

Crycus jak nie bylo go na serwie jak dostal bana rowno ze mna ?;] wlasnie podczas tej akcji ;]