Przeglądasz forum jako gość, prosimy o zalogowanie. Jeśli nie masz jeszcze konta, możesz dokonać bezpłatnej rejestracji.
Rozpierducha.pl na Facebook

Konkurs - ADMIN za fragi !

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.

Temat : S co to za admin?

Re: S co to za admin?
Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 8h 34m 40s
"A inna sprawa: starasz sie o admina, to adminuj a nie sluchaj mp3, admin to stanowisko, jak urzednik. Lubisz stac np w urzedzie miasta i meczyc sie z niewyspecjalizowanym albo majacym wszystko w dupie stafem ? nie proste. Masz admina" Ja tu sie zajmuje troche innymi rzeczami o ktorych nie masz pojecia a wejsc pograc mp3 nikt mi nie zabroni bo to am byc dla mnie przyjemnosc a nie kara !!!

Moderator
Online: 9d 11h 6m 16s
malak, admin ma prawo mieć gorszy dzień i grać dla odstresowania słuchając mp3. urzędnikiem też nie jest bo nie ma normowanych godzin pracy. więc nie przesadzaj bo admin też człowiek nie czeka tylko aż ktoś coś napisze na u@ też chce czasem pograć. btw. malak! bez podwójnych postów! używaj opcji edytuj!

Edit: poza tym nikt nam za to nie płaci, to my płacimy, więc daruj sobie..

Obrazek
Obrazek

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 6d 22h 21m 12s
Ostrzeżenia: 8
ja powiem tak czemu wiecznie placza te same osoby..... co do kici stop debilom (jesli czujesz sie debilem to nie jej wina tylko wkoncu sobie uswiadamiasz kim jestes)

Info

Hahahahah Polterku Ty zawsze bez ogródek :) ~'sqN.

i nie obejdzie sie bez edita malak fy_pierdalaj myslisz ze ktos nie wie co to znaczy jak ktos chce udawac sprytnego powienien dostac bana na tydzien za prawdziwa glupote. Admin nie jest stanowiskiem pracy jak w urzędach za to kazdy sie nie dostaje ani rodziny nie wuzywi a wogole ilesz masz lat? rozmawiales z urzednikiem panstwowym naprawde myslisz ze oni sie toba przejmuja pora wrocic do rzeczywistosci.

Ostatanie to tej tepej grupy malolatow jak was sie chce robic jakas rewolucje na servie i myslicie ze macie szanse nie dziwie sie ze STOP DEBILOM dotyka tylko was

Maskotka
Online: 41d 12h 37m 44s
ej ej Grycuk ja tu nie naskakiwalam na Ciebie, ani nie zmienilam nastawienia bo cos o tym pisales, zawsze staram sie byc obiektywna i nie stac obiema nogami po jednej stronie, nie bylam na serwie wiec nie bronie ani Ciebie ani graczy, ja za obraze nie daje dluzszych banow jak na dzien, przewaznie jest to ban od godizny do 3 chyba ze po tym czasie wraca i notorycznie sie sytuacja powtarza, nie mam nic do adminowania Twojego czy Siwej, zaden admin nie jest swiety mial swoje gorsze dni i nie mowie ze ja tez zawsze i wszedzie reagowlama na jakies info na admin sayu, zle mnie odebrales i nie naskakuj na mnie prosze Cie

...:::Dziś zapominamy co jest naprawdę ważne.
W pogoni za szajsem, w pogoni za hajsem:::...

Mieszkaniec Rozpierduchy
Przepraszam Cie w takim razie i dzieki za wyjasnienie. Chcialem dodac ze wszyscy sie ujebaliscie S bo widzialscie ze komus dalem bana i ze mam admina. a na serwerze byli jeszcze inni admini a mowicie ze ja nic nie robie i nie ogarniam jak nie bylem sam !!

A ty w ogole ile masz lat ? parren czy jak Ci tam? piszesz dziecko a mnie nie znasz napisz np pw dam ci adres.

Info

Parren ma tyle co ja :P zreszta znam kutasa juz chyba 8lat. bez spiny Grycu :P jak bede jechał na działkę to jego tez zabieramy i wspolnie robimy chillout zeby napiec niepotrzebnych nie bylo ;) PS. zapomnialbym ze nawet Nino obiecal ze do nas przyjedzie :P
~Kajzer

Moderator
Online: 7d 13h 57m 18s
Grycu misiu kolorofy ogarnij się ja sama mam adma bez podania więc nie wiem czemu wydaje Ci się, że mam jakieś ale odnośnie nowej dziewczyny wśród adminów. I nie wiem o czym mówisz, że jesteśmy dla Ciebie inne bo jak mnie zabijesz to nadal mówię żeś paua :D
Co do sytuacji na serwerze tez zdarza mi się mieć wyciszony dzwiek maksymalnie i czegos nie slysze, a do informowania admina jest u@ i wbijcie to sobie w koncu, bo teraz nie bede ostrzegała, że banuje za pisanie na zwykłym sayu o czitach, czy mówieniu przez mikro tylko od razu ban będzie leciał.

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 6d 22h 21m 12s
Ostrzeżenia: 8
ZA GLUPOTE POWINNO DAWAC SIE BANY NA TYDZIEN JA BYM DAWAL NA MESIAC PRZESLYKI Z ALEGRO NIE SA TAKIE MEGA SZYBKIE

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 35m 57s
Grycuk!! sluchaj dajesz mi ub i sprawy jak dla mnie nie bylo ...... Z mojej strony przepraszam za huja !!! co o tym myslisz ?

Mieszkaniec Rozpierduchy
Nie podoba mi sie ze niktore osoby sie tu stawiaja do mnie jako do Administratora tym bardziej ze mnie nie znaja ani nie wiedza co robilem w przeszlosci zwiazengo z serwarami. Pechowiec masz unbana. Malak skrocony do 10 godzin Tyle. Close.

Bułka
Online: 19d 16h 51m 29s
Ostrzeżenia: 3
Dzięki za konkretną dawkę humoru. Nino ty buraku. fap fap fap. Oby więcej takich zabawnych sytuacji z udziałem urzędników państwowych. Ku chwale ojczyzny.

Obrazek
MB W202 C18016V

Jakiś frajer się nudzi i wymyśla absurdy
W SUMIE TEN ŚWIAT JEST PIĘKNY TYLKO LUDZIE TO KURWY
Jeden taki co paplał później szczękę drutował
nie ma co właśnie takich trzeba eliminować
Chcesz się dowartościować no to nie moim kosztem

Administrator
Online: 129d 22h 34m 38s
Dzięki za konkretną dawkę humoru. KAJZER Ty buraku. Fap, fap, fap. Oby więcej takich zabawnych sytuacji z udziałem urzędników państwowych. Ku chwale ojczyzny.