Przeglądasz forum jako gość, prosimy o zalogowanie. Jeśli nie masz jeszcze konta, możesz dokonać bezpłatnej rejestracji.
Rozpierducha.pl na Facebook

Konkurs - ADMIN za fragi !

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.

Temat : Piotrek nie bij

Piotrek nie bij
Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Online: 19h 34m 21s
Ostrzeżenia: 7
Nie bylo mnie przy banie (chodzi o tricepsa) poniwaz bylem afk ale co do tego co uslyszalem wyczytalem to jestem po stronie tricepsa to nie chodzi o przyjazn poniewaz z Piotrkiem tez wiele razy powiedizalem nawet dzis smialem sie z nim ze gonie go w ranku.
chcial bym przypomniec z kiedys sytuacje pitr dal bana 2 osoba za cheatowanie no ok rozumie ale jak spytalem go a chociaz sprawdziles ? weszles na specta popatrzyles jak graja ? a on do mnie odpowiedz " yyynie "
pfff ... wybaczcie ale dla mnie nie zasluguje na admina to ze jest top 1 to nie oznacza ze ma miec admina. ciekawy jestem ile on ma wiosenek . nie slyszalem jeszcze jego glosiku a moze to chlopiec ktory nie przeszedl mutacji nawet... oj ale porazka.

Dziekuje i pozdrawiam LEonek !

Piotr nie banuj mnie za to co napisalem. jestem szczery przykro mi...
jak zrobilem gdzies ort to sorka ale gram i pisze ciężko sie skupic :*

Re: Piotrek nie bij
Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 3h 10m 12s
Ostrzeżenia: 2
Piotrka osobiscie nie lubie do kurwy nedzy byla mapa 35hp 5gosci strzelalo z deagla a ten kurwa olal wiec piotrek idz i uwazaj na meble zeby Cie nie jebly!

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 20h 26m 24s
Ostrzeżenia: 1
Chyba coś Ci się edziu popierdoliło że ja jestem sumik !!
Sumik to jest jakiś inny gość !!

Dziękuje za uwage .

EDIT: obraza była niepotrzebna

EĘĄŻÓŁ ?!

Admin [4FuN]
Online: 3d 1h 13m 42s
przestań udawać. dostałeś tydzień temu bana na nicku 'haz', miałeś ss'y wrzucić i do dziś ich tu nie ma ... nie zdążyłeś ich przerobić, dlatego zmieniłeś nick i dalej biegasz po serwie -.-

...Jutro to dziś tyle że jutro...

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 3h 41m 38s
skoro tylu ludzi twierdzi ze piotrek jest do dupy admem to cos w tym musi byc

Mieszkaniec Rozpierduchy
Edziu . Prawie mi Cię żal ale to tylko KURWA prawie !! Ha Ha
Nie musiałem zmieniać nicku bo ja to nie sumik tylko dalej gram na nicku HaZ ale już nie na waszej rozpierduszce bo coś wam się we łbach popierdoliło i się straszny syf zaczął robić ! Więc zmieniłem serwerownie ! A Twoje ss'y co mi zrobiłeś mam na kompie czyste , ale nie będę ich wrzucał bo jest to nie potrzebne ! PS. Od czasu do czasu zaglądam na te wasze śmieszne forum !!

Pozdrawiam : HaZ

EĘĄŻÓŁ ?!

Admin [4FuN]
Online: 3d 1h 13m 42s
SKOŃCZCIE DO K****Y NĘDZY SPAMOWAĆ!

jeżeli admin banuje za 'czity' bez wcześniejszego zrobienia screenów oznacza to, że jest pewny co do winy gracza. jeśli natomiast osoba banowana uważa, że ban jest nie słuszny zawsze może się odwołać na forum. jest hltv które kręci demka i wszystko jest do sprawdzenia.

EDIT
śmieszny to jesteś TY myśląc, że Ci ktoś w te bajki uwierzy. mam nadzieje, że już niedługo rada plemienia złoży się na BANNEO i wtedy oczyścimy serwer z ludzi twego pokroju. żegnam siarczyście!

...Jutro to dziś tyle że jutro...

Ostatnio edytowano 19-02-2012 19:49 przez EDWARD HOMOFOB, łącznie edytowano 1 raz

Mieszkaniec Rozpierduchy
A co do Piotra to uważam że dobrze zrobił bo po co Triceps pierdoli przez majka przez 2 minuty że ktoś cziter jest ? To przecież pewne że ten ktoś o kim mowa powyłącza czity albo wyjdzie z serwera !!

EĘĄŻÓŁ ?!

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 3h 10m 12s
zgadzam się z przedmówcą ...

Moderator
Online: 9d 11h 6m 16s
ale panowie, ta sprawa juz wyjaśniona jest, nie wnosi nic do tego

Obrazek
Obrazek

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 1h 31m 14s
Dobrze ze dostałes bana ;) HaZ Edward sie nie myli ;) a co do mnie to 3 chuje w bok bo jesli piusze na "u say " przez 5 minut i zero reakcji .. no to w końcu powiedzialem przez Majka ... poza tym to jest 4 fun i mnóstwo osob mowi przez micro i nikt nie beczy zeby było Cicho .. ;) no i co najwazniejsze nie bylo Cie prz całym zajciu wiec krotko HaZ - JAPA KONIU ;)

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 37m 40s
Jestem z wami jebac komune

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 3h 41m 38s
pioterk nie mysli jak daje bany czesto daje je za free bo ktos go zabil kilka razy i nie wiem dlaczego mu tak wszyscy do dupy wchodzicie. pozdrawiam mozecie mi bana na forum dac

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 6d 22h 21m 12s
Ostrzeżenia: 8
proponuje banować za głupote bo jak czytam to mi sie zal robi.Zasady sa na forum przeczytajcie je i po sprawie a nie myslicie ze ktokolwiek przejmuje sie wasza glupota i tym jak wedlug was powinno to wygladac skoro zasady sa jasno przedstawione.Triceps kup mozg na allegro tym wyzej co sa za bicepsem po co wchodzic na specta by zobaczyc czy czituje w czasie deda 10 sekund starczy a skoro nie ma skargi od tego pana co dostal bana na chuj o tym mowic? skarg nie widze za permy bez zadnych dowodow a za glupote niektorych ludzi ja bym dal tydzien a nie 5 minut bo obawiam sie ze przesylka z alegro tak szybko nie dochodzi

co do tricepsa KURWA POMYSL JAK NIE REAGUJE ZNACZY ZE JEST CZYSTY MOZESZ KURWA PRZYNAJMNIEJ POUDAWAC ZE MYSLISZ?

Moderator
Online: 9d 11h 6m 16s
Hahahaha polter kocham Cię normalnie xD <3

Co do reszty "jebać komunę" odsyłam do lektury co to jest komuna:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Komuna
Have Fun!

Obrazek
Obrazek