Doby wieczór wszystkim.
zaczne od tego ze przykro mi sie zrobilo jak zobaczyłem tylko złych słow na mnie Piotra

ale to nie znaczy ze jest to prawda i postaram sie wam to udowodnić

Co do Triceps bo od niego to sie zaczeło.
Triceps
"Witam .
Co chwilkę dostaje bana od Piotra za free ... Synek ma jakiś problem do mnie ...
Proszę żeby ktoś go "ogarną " .
Dajecie adminy dzieciakom z niską s"
- Przepraszam Triceps ale jak to za free ?
wyzywałes kolesia ze ma WH i bezczelnie go obrazales choc wiesz ze od tego jest say@ takze dostałes bana na 5 min.
pozniej wszedłes na serwer i sie do mnie sapałes i nie milo mnie oskarzałes takze nie mogłem tak tego zostawic takze ciesz sie za tylko na 5 min. o ile sie nie myle wczesniej oskarzałęs rowniez gracza K1 ale wtedy dałem ci jeszcze szanse.
odpowiedza dla DuMaS
- Jak zapomniałes powodu to po chuj sie udzielasz ? napewno był słuszny.
odpowiedz dla liroj
- kologo mowiles przez mikro ze ktos ma czity, i dzieki temu kolega którego oskarżałeś mógł sobie szybkim ruchem wylaczyc WH.! to samo do gracza scooby du ja owszem pisał na say@ ale oczywiscie podczas sprawdzania gracza powiedział na glos czy tam napisał ze dany gracz ma WH, no to przepraszam bardzo ale czy wy macie mozg
ALe nie bede sie tu rozpisywał poniewaz Matilda juz bardzo dobrze wam to opisała.
Witam rowniez ciebie LEon owszem nasmiewałęs sie ze mnie ale cos mnie to nie rusza.
co do twoich pretensji sorry ale tez mógłbys troche wytężyć umysł, poniewaz gdy daje bana za WH nie oznacza to ze nie zrobilem ss!! prosze bardzo dowód inteligetnych ludzi którzy to wiedza
-
4fun-screenshoty/screeny-oll-t16253.html-
4fun-screenshoty/chel1os-t16301.htmltakze nie wiem po co to całe zamieszanie.
no i na koniec!!
Leon
" wybaczcie ale dla mnie nie zasluguje na admina to ze jest top 1 to nie oznacza ze ma miec admina. ciekawy jestem ile on ma wiosenek . nie slyszalem jeszcze jego glosiku a moze to chlopiec ktory nie przeszedl mutacji nawet... oj ale porazka.
Dziekuje i pozdrawiam LEonek !
Piotr nie banuj mnie za to co napisalem. jestem szczery przykro mi...
jak zrobilem gdzies ort to sorka ale gram i pisze ciężko sie skupic

Zgłoś post ""
jak pisałem w podaniu o admina mam 18 lat, mysle ze bany które daje sa jak najbardziej słuszne. Oczywiscie Leon zadnych zasad w tej chwili nie złamałes takze nie widze powodu dla którego miał bym ci dac bana ?
Pozdrawiam Piotr - i prosze dołączyć moje wyjasnienia do tematu gracza Triceps lub Leon
-- Dodano 19-02-2012 21:41 --
Jeszcze pominąłem gracza ex0ticek który osobiscie abrdzo mnie nie lubi hmm
ex0ticek napisał
" Piotrka osobiscie nie lubie do kurwy nedzy byla mapa 35hp 5gosci strzelalo z deagla a ten kurwa olal wiec piotrek idz i uwazaj na meble zeby Cie nie jebly! ""
Przepraszam bardzo ale sam sie wkurwiłem poniewaz nie był to lekki wieczor, a mianowicie wchodze na serwer rozpierducha jak Exotix zauwazył była mapa 35hp, z miejsca wszyscy mnie zaatakowali zeby zaczoł banowac, troszke mnie to oszołomilo ale po chwile starałem sie ogarniac serwer i bany zostały uczciwie rozdane ^^
![krzywy ;]](http://rozpierducha.pl/images/smilies/41 kekeke.png)
ale był rozwniez gracz który bezkarnie kupował sobie bron i zabijal wszystkich exoticx i pre innych graczy na mnie sie oburzyło i mieli do mnie wielce pretensje, choc mnie nie słuchali i nie zauwazyli tego ze dany gracz miał immunitet który z reszta został mu zabrany po tym całym zdarzeniu.
Dziekuje bardzo.