Rozpierducha.pl na Facebook

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.
  • Strona 1 z 1

Drukuj Poprzedni Następny

Levitt UB
Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Online: 0s
* Levitt
* 13:10
* Nie pisze...
* Obraza admina
* 94.251.189.131

* Mapa westwood, upomnialem jednego kolesia zeby ustawil dobry interp i zaczal sie do mnie pluc admin cos tam wyzwal ja powiedzialem " zamknij sie z toba nie gadam " " ten dalej sie do mnie pluje jakby byl jakims mesjaszem a ten serwer to caly swiat... i powiedzialem " zamknij ryj beztalencie jebane " i ban na 3dni a to on 1 ublizyl...

Macie wydruk z konsoli
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Pozostalo ci 2 dni , 23 godzin , 29 minut i 2 sekund bana.
[AMXBans] Zbanowany Nick : Levitt
[AMXBans] Powod : ' Obraza / Brak kultury '
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Rozpierducha-CS.pl
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 17507560 '
[AMXBans] Twoje IP : ' 94.251.189.131 '
[AMXBans] =======================================

Re: Levitt UB
Administrator
Online: 128d 1h 27m 43s
UB

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 3d 4h 39m 25s
Z jakiej racji UB dostał koleś sie pluł co runda do Murda żeby interp ustawił sobie a ja mu tłumacze że jest wymuszany i żeby się nie darł a on dalej swoje to w końcu mówie mu "Uspokój się i idź gdzie indziej grać jak tu nie możesz trafić" a on do mnie z mordą że mam zamknąc pysk bo jestem botem jebanym i mam się za hajta więc dostał ode mnei bana ponadto ubliżał innym graczom ponieważ jak on twierdził "Boty co mają zły interp i grać nie potrafią". Więc ja uważam że dostał bana zasłużenie :)

:chomik: >>>>>>>>>>> CHOMICZEK <<<<<<<<<<<<< :chomik:
:) :)

Dziewczyny
Online: 19h 52m 44s
Ninek:d UB za co? za obrazanie?
Na serwerze chyba lata komunikat :Wolno przeklinac ale nie obrazac graczy czy jakos tak wiec jak najbardziej ban sluszny a ty UB?
No to niech wyzywa adminow i graczy pomimo ze pisze komunikat admin daje bana bo ma racje a ty UB?:D nierozumiem:O

Administrator
Łagodnie mówiąc Chemik minął się trochę z prawdą, padły inne słowa na say które można nazwać zwykłą obrazą więc reakcja Levitta była po części uzasadniona, zresztą odczekał te kilka godzin a z chemikiem wyjaśniliśmy sobie w pewnym stopniu całą sytuację :) Chyba nie ma sensu wstawić ss jego wypowiedzi. Mogę zamknąć ?

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 17h 12m
Ostrzeżenia: 2
Moim skromnym zdaniem (które i tak sie nie liczy) ban zasłużony. Chyba nawet byłem wtedy na serverze, jak ten typ sapał sie, żeby poustawiać interpy, Chomiczek grzecznie wytłumaczył mu, że interp jest wymuszany, ale tamten dalej swoje.
No ale skoro Nino mówi UB to pewnie już jest UB :]

Administrator
Bisek proszę cię abyś nie kłamał znowu bo to już nie jest nawet śmieszne, nie było cie wtedy na serwie a chemiczek wcale grzecznie nie prosił, no co mam demko specjalnie wrzucać albo ss ? nie wydaje mi się aby chemik tego szczególnie pragnął, temat o 20 zamykam

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 6d 9h 31m 54s
Kurwa HLTV zrobić i tyle

Obrazek

Dziewczyny
Online: 19h 52m 44s
Jak ninek sprawdzil i bylo inaczej niz zostalo napisane to sprawa wyjasniona i mysle ze mozna zamknac.

Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Online: 0s
Nie sapałem o interp czy żeby banie jeden typ włączył... Upomniałem go trzykrotnie ten do mnie z japą... To i ja się wkurwiłem bo miałem staty 20:2 a po kilku rundach 21:11 i non stop ten sam typ. Ogar pełem elo ^.-

• Strona 1 z 1