Rozpierducha.pl na Facebook

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.
  • Strona 1 z 1

Drukuj Poprzedni Następny

cycek ub...
Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Online: 10m 46s
nick w grze:cycuszek
godzina dostania bana:z jakies 15 minut temu
admin ktory mnie zbanowal:nie wiem w każdym bądź razie, jakiś inteligent....
podobno przeszkadzam w grze

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You are banned from this Server!
[AMXBans] There are 35 minutes and 55 seconds left of your ban.
[AMXBans] Banned Nickname : cycuszek
[AMXBans] Reason : ' Przeszkadzasz w grze '
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Rozpierducha-CS.pl
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 17882409 '
[AMXBans] Your IP : ' 213.241.66.1 '
[AMXBans] ===============================================
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.
Kicked : You are BANNED. Check your console.

Nawet mi nie chodzi o ub bo moge dostać perma ale to Wy tracicie graczy dzieki takim adminom jak ten ktoren mnie zbanował. Po krotce,gramy awp_ruins,admin nie ogarnia adma chaos na serwie kazdy robi co chce,jakies ogary coś krzyczą przez micro. Cale TT kupuje HE,smoke i fb i rzuca na CT w ktorym bylem. Wkurzylem sie chciałem pokazać adminowi ze nie bd gorszy, jakiś pyskaty dwunastolatek zaczal wyklinac za taka wlasnie gre.... on nie dostał żadnego bana ani kicka czy upomnienia a ja za to ze kupilem w dwie rundy jednego HE (ktorego nie uzylem) i dwa smoke i jednego fb, które użyłem dostałem bana... Pozdrawiam waszych adminów "ogarow" pozdro nie ogarze kimkolwiek jestes :D :**

Re: cycek ub...
Dziewczyny
Online: 19h 52m 44s
A wiec za to co uzyles dostales bana moim zdaniem slusznie..[highlight=#333333]a co do reszty to nie wiesz tego czy oni takze nie dostali pozniej...[/highlight]
UB nie powinienes dostac poztym jakiegos długiego w oczekiwaniu bana nie dostales..
I jeszcze tak na przyszlosc nie rob tego co robia inni bo wlasnie takie pozniej sa tego efekty"tamci nie zostali zbanowani"pomimo ze nie wiesz co pozniej stało sie na servie,a jeszcze potem skargi np taka jak ta ,a ban w zupełnosci byl sluszny i jeszcze raz jak sam sie tu przyznales co robiles takze nie wiem wgl po co ta skarga:O
Ale jeszcze tak skarga skargą zalozmy na admina bo twierdzisz ze nie ogarnial ale UB?
Zastanów sie..sam sie przyznales co robiles:)

Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Kobieto nawet mi nie chodzi o tego ub i o to ze bana dostalem bo fakt faktem zasluzylem,ale dlaczego tylko ja?? no kurcze dlaczego?? a inni darli jape na nuke i tez im za przeproszeniem gowno zrobil,nie widzialem nawet vote ze od razu zmienil mape na awp_ruins chodzi mi tylko zeby dostal upomnienie a tamci wybacz ale na gametracker jako gracze online byli przez dluuuugi czas wiec czym ja sobie tylko na to zasluzylem? tym ze robilem to co polowa serwa?? GZ :)

Dziewczyny
Online: 19h 52m 44s
No i teraz sprawa inaczej sie przedstawia...ja poporstu wyrazilam zdanie w odniesieniu do twojego popszedniego poostu.
Jezeli bylo tak jak piszesz to mozna to uznac faktycznie za niesprawiedliwosc...ale tutaj juz mysle ze moja wypowiedz jest zbedna teraz trzeba czekac na wypowiedz nina...

Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
dobra ja nie robię juz,offtop'u ban minął ale chodzi mi tylko o sprawiedliwość a Ty mogłaś się pomylić z wypowiedzia poprzednia bo nie wszystkko zostalo zawarte w pierwszym poscie :)

Administrator
Online: 128d 1h 27m 43s
Czasami tak jest, że jak się zbanuje jednego to reszta nagle w cudowny sposób ogarnia się sama, jak pajacuje kilka osób na raz to nie zawsze admin wyłapie wszystkich - zamiast utrudniać prace można czasami pomóc, temat wyjaśniony więc zamykam.

• Strona 1 z 1