Przeglądasz forum jako gość, prosimy o zalogowanie. Jeśli nie masz jeszcze konta, możesz dokonać bezpłatnej rejestracji.
Rozpierducha.pl na Facebook

Konkurs - ADMIN za fragi !

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.
  • Strona 1 z 1

Temat : Bot lajf (admin)

Bot lajf (admin)
Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Online: 0s
On jest jakiś nie normlany niewiem kto to jest ale banuje goscia ze niby mial wh a To byl NASZ MISTRZU TWINGUY!!! Nawet ssow nei zrobil tylko perm dal kurrwa co za adm. mi tez dal bana za to ze mu mowilem kto to jest i ze nic nie ma. No bo to przeciez jakies boty powiedzily ze ma wh,aima i ten zalowy admin uwierzyl i perm . Niewiem po co taki nieogarniety admin!

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 2m 51s
AHAHAHAHAHAAHA ty Zonic dostałeś bana za obraze co ty kurwa myslisz ,że dam się wyzywać od matołów ,debilów [do starego tak gadaj ] i dostałeś bana na 1h a wszedłeś po 5 min powinieneś dostać jeszcze raz bana wiec ogarnij się i pocwicz na botkach NS .

Mieszkaniec Rozpierduchy
Jakubb dobrze zrobił Behemoth mial aima dobrze to bylo widac a ty go broniles i wyzywales innych graczy nalezal ci sie ban !!!!!

Mieszkaniec Rozpierduchy
Hahahaha " nasz mistrz TWINGUY " hahhahaha To jest Cziter hahaha mistrz dobiles nas tym ;p

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 3d 4h 39m 25s
Wez wyjdz zonic i sie nie osmieszaj prosze cie.

:chomik: >>>>>>>>>>> CHOMICZEK <<<<<<<<<<<<< :chomik:
:) :)

..
Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Haha ale mi was zal boty jakis resil kurwa matol skonczony, nastepny nei ogarniety chemik kurwa nuczcie sie grać! sakd kurwa wiecie ze mail wh chemik powinienes znac twinguya wiec kurwa powienien sie mu unban nalezec ale i tak pewnie nie bedzie z wami gral bo wy to boty zreszta ja tez bo to glupota z wami

Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
a i jeszcze jedno pojebani admini najpierw sie robi SSY a nie tylko wchodzi na specta jenda bania i juz perm zenada i ty sie nei osmieszaj chomiku !

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 3d 4h 39m 25s
Oj chłopie grabisz sobie ja jestem dla was wyrozumiały jak na razie ja ci człowieku mówię żebyś się nie ośmieszał pod względem obrażania innych o twinguy nawet nie wspomniałem wez idz na jakiś test czytania ze zrozumieniem i dopiero się wypowiadaj a jak ci nie pasuje to są tysiące innych serwerów.

:chomik: >>>>>>>>>>> CHOMICZEK <<<<<<<<<<<<< :chomik:
:) :)

Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
To ty powinieneś iść na jakiś kurwa test! MySlisz ze taki kurwa madry jestes a srednia pewnie 3.0 kurwa glupi zerowcu i kurwa zamykam to bo chamstwo ze boty z rc Zamiast robic ssy to od razu perm

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 17h 12m
Ostrzeżenia: 2
No i patrzcie, zamknął temat.
Jestem pod wrażeniem waszych wypowiedzi i pod wrażeniem zamknięcia tematu Artulinho.

Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Dobra BIsek Gruba prosiaku haha wiedzilem ze vcos musisz napsiac bo ty kurwa jest taki madry ,wszytko wiesz i wogule lepiej sie nie wtracaj kurwa bo to jest chamstwo zeby nei zrobic ssow tylko perma odrazu i jeszcze ze to byl twinguy i ja to mowilem ale jakubb wie najlepiej kurwa

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 17h 12m
Ostrzeżenia: 2
Po Twojej wypowiedzi i błędach ortograficznych moge śmiało stwierdzić że masz 12-14 lat.
Żałosny dzieciaczku, nie wejdziesz już na server, bo tą dziecinną wypowiedzią załatwiłeś sobie perma ; )

Temat do zamknięcia.

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 7h 41m 53s
Pozostawię to bez komentarza

• Strona 1 z 1