Przeglądasz forum jako gość, prosimy o zalogowanie. Jeśli nie masz jeszcze konta, możesz dokonać bezpłatnej rejestracji.
Rozpierducha.pl na Facebook

Konkurs - ADMIN za fragi !

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.
  • Strona 1 z 1

Temat : Ban RAPTOR

Ban RAPTOR
Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Online: 30m 51s
* Twój Nick w grze. "ard1an"
* Godzina w której dostałeś bana. 18:30
* Który z adminów Cię zbanował. EDWARD HOMOFOB
* Powód bana jaki pisze Ci w konsol i. ' mamusie to ty zostaw w spokoju '
* Podaj swoje IP Your IP : ' 31.63.132.243 '
IP możesz również sprawdzić na naszej stronie (Na górze Panelu logowania na top'ie).
* Opisz okoliczności dostania bana. Hmmm całe nagreanie jest na hltv w sumie to pisane na say.. Kolega o nicku no tak wjecchał mi dwa razy na matke wiec sie wkurzyłem i mu odpisałem zaczał na koncu ublizac innymi zwrotami nastomiast ja dostałem bana hmm na jeden tydzien za jedno zdanie.. z tego co pamietam według zasad mozna dostac na 3 godziny.. ale Edzio oczywiscie jest na mnie ciety bo nie akceptuje mnie gdyż nie wiem moze zazdrosci? nie chce tu polenizowac na rozne tematy ale hmm wydaje mi sie ze on również przesadza gdyz jesli on zacvzyna wyzywac to jest wszystko ok a na matke zdazało sie to nieraz.. a juz nie wspomne o naduzywaniu lekko przywileju jakim jest admin... przerzucanie mnie do przeciwnego team niejednokrotnie.. jest to 4fun.. wiec hmm nabijanie fragow to tu podstawa.. kolejna rzecz z tego co mi wiadomo nie mozna grac na SB jednak pan admin EDWARD moze wszystko... nawetr SB mu nie starszne.. gra ostro pare map od dwoch dni gdyz to druga sytuacje .. teksty na HLTV sa widziane wiec i opis tej sytuacji jest na sererze . Powiem tak duzo ludzi sie zraziło co do tego admina i pewni duzo ludzi sie tez odwroci..
* Jeśli Admin zrobił ci screen'y zamieść je w swoim poście.

Re: Ban RAPTOR
Bułka
Online: 19d 16h 51m 29s
Ostrzeżenia: 3
z racji ze to twoj pierwszy taki wyskok i obiecales mocne postanowienie poprawy - kara zmniejszona do 3h. nastepnym razem pisz do admina ze cie ktos obrazil albo polecisz na kilka dni. co do adminowania edka to uwazam ze slusznie adminuje ale jego rowniez prosze o rozwage.

Obrazek
MB W202 C18016V

Jakiś frajer się nudzi i wymyśla absurdy
W SUMIE TEN ŚWIAT JEST PIĘKNY TYLKO LUDZIE TO KURWY
Jeden taki co paplał później szczękę drutował
nie ma co właśnie takich trzeba eliminować
Chcesz się dowartościować no to nie moim kosztem

Admin [4FuN]
Online: 3d 1h 13m 42s
Ostrzeżenia: 1
raptor napisał(a)

z tego co pamietam według zasad mozna dostac na 3 godziny.. ale Edzio oczywiscie jest na mnie ciety bo nie akceptuje mnie gdyż nie wiem moze zazdrosci?

ty chyba sobie kpisz gościu. Czego ja mam Ci zazdrościć?! Tej twojej marnej gry, czy może słabych żartów, które rzucasz na lewo i prawo, a które nie bawią mnie ani trochę.

raptor napisał(a)
nie chce tu polenizowac na rozne tematy ale hmm wydaje mi sie ze on również przesadza gdyz jesli on zacvzyna wyzywac to jest wszystko ok a na matke zdazało sie to nieraz..

Łżesz jak pies i doskonale o tym wiesz, poza tym nie masz na to żadnych dowodów, także twoje zarzuty są bezzasadne. nie wiem jak nisko trzeba upaść, żeby obrażać cudzych rodziców (o opluwaniu swoich nie wspominając). Nie wiem skąd jesteś i nie wiem jak Cie wychowywano. nie znam również twoich kręgów towarzyskich, ale u mnie na rejonie za takie rzeczy dostaje się po prostu w pape.[/quote]

raptor napisał(a)
a juz nie wspomne o naduzywaniu lekko przywileju jakim jest admin... przerzucanie mnie do przeciwnego team niejednokrotnie.. jest to 4fun.. wiec hmm nabijanie fragow to tu podstawa..

I tu się mylisz, gdyż '4fun' jak nazwa wskazuje to miejsce na zabawe, a żeby zabawa była miła dla wszystkich, powinna być również uczciwa i sprawiedliwa,także przerzucam graczy jeśli drużyny są nierówne.

...Jutro to dziś tyle że jutro...

Bułka
Online: 19d 16h 51m 29s
Ostrzeżenia: 3
popieram edka ze nigdy nie wjechal na starszych. a co do "ban za obraze/wyzwiska" to wg regulaminu do 3 dni mozna dostac (gdy gracz uprzykrza gre lub mu sie powtarza incydent wtedy zdarza sie tydzien lub perm).

sprawa wyjasniona miedzy graczami. temat zamykam aby nie uprawiano tu spamu.

Obrazek
MB W202 C18016V

Jakiś frajer się nudzi i wymyśla absurdy
W SUMIE TEN ŚWIAT JEST PIĘKNY TYLKO LUDZIE TO KURWY
Jeden taki co paplał później szczękę drutował
nie ma co właśnie takich trzeba eliminować
Chcesz się dowartościować no to nie moim kosztem

• Strona 1 z 1