Przeglądasz forum jako gość, prosimy o zalogowanie. Jeśli nie masz jeszcze konta, możesz dokonać bezpłatnej rejestracji.
Rozpierducha.pl na Facebook

Konkurs - ADMIN za fragi !

• Strona 1 z 1

Temat : ban od chemik huj wie za co

ban od chemik huj wie za co
Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Online: 0s
gralem na awp india staty mialem przecietne (18 na 6) gdy pojechalem chemika z 5 razy z rzedu to napisal ze lece cos tam sie plul tez o interp tylko ze moj interp zawsze wynosi 0.01 wiec to bylo zalosne ban bez zadnego demka , ss co to kurwa ma byc niech ten ziom sie ogarnie... pzdr 94.75.121.77 moje ip

Mieszkaniec Rozpierduchy
Cały CHEMIK nie potrafi gościu przegrywać to szuka wytłumaczenia INTERP
CHEMIK nie myśl że jesteś najlepszy są lepsi a do bana pewnie dał ci za rash bo nie mógł jakoś cie zabić to tylko szukał zaczepki

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 3d 4h 39m 25s
1 Powód rash ponieważ dostałem informacje od gracza że zraszowałes i go zabiłeś.
2 3 czy 4 osoby nie pamiętam kto ale mi mówiły że ciebie się trafić nie da a po za tym jak stoję z boku ty stoisz nie ruchomo strzelam 2 razy i nic to jest już powód do zastanowienia
3 Bana dostałeś na 15 czy 20 minut nie pamiętam dokładnie więc nie musisz lecieć na skarge na forum !

Ja dałem odpowiedz do zamknięcia :)
A jeśli cię w jakiś sposób uraziłem to sory.

:chomik: >>>>>>>>>>> CHOMICZEK <<<<<<<<<<<<< :chomik:
:) :)

Mieszkaniec Rozpierduchy
A ty Wro to tak nie kozacz ok ?
Bo w cs też nie jesteś boski i ja nigdy nie mówiłem że jestem fajny i najlepszy w cs więc sory koleś... I nie wymyślaj że ja nie umiem przegrywać czy coś bo ja w przeciwieństwie do was nie zmieniam nicku jak mi nie idzie albo jest zwalona mapa.

Mieszkaniec Rozpierduchy
skad wyście kur** wzieli takie dzieci jak chemik, powiedzialem ze farta ma a ten odrazu *farta to ty masz kurwa, weźcie mnie nie wkurwiajcie*

Mieszkaniec Rozpierduchy
i oczywiscie banik :)

Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Chemik gram czasami na tym servie i znam zasady z awp do polowy rasz z kosa wiec nieraszowalem caly czas stalem na swojej polowie a gdy zwrocilem ziomowi uwage o jego zly interp to napisales zebym spojzal na siebie... tylko ze ja nie jestem interpowiec i zawsze gram czysto bez zadnych ulatwien mnie zabonowales za nic tego kolesia niezbanowales za interp tylko dlatego ze byl botkiem a zasady powinly byc jednakowe dla wszystkich. W cs gram okolo 3 lat i jak gram na trzezwo jak bylo w tym wypadku to naprawde ciezko mnie dojechac a india to moja ulubiona mapa(zawsze jestem na niej bardzo ruchliwy i ciezki do trafienia)... Zostalem oskarzony o rasz,interp i huj wie o co jeszcze a takze bezpodstawnie zbanowany wiec niedziw sie mojej skardze...a nastepnym razem sie troche wysil i sprawdz tego co masz banowac zamiast sluchac podpowiedzi innych ( jeszcze tak nieprawdziwych jak w tym wypadku)

Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
a po drugie chemik ja na indi niestoje nieruchomo tylko zawsze w biegu a jesli ty mnie niemogles trafic to swiadczy o tobie bo coz to za problem wpisac w konsoli ex_interp i miec 100% pewnosci ze interp jest taki jaki ma byc(0.01) ja tak zrobilem bo wstydzil bym sie grac na innym jak zwyczajny bot wiec cos tu sciemniasz koleszko albo bylem poprostu dla ciebie za dobry i dostalem za to bana?? szczeze od serca wloz troche pracy w to jakim jestes adminem to w duzym stopniu tez swiadczy o tobie nawet w zwyczajnej grze pzdr dla cie

Mieszkaniec Rozpierduchy
Rysio a ty cwaniaczku pod jakim grałeś nickiem bo podejrzewam że to ty ode mnie bana dostałes za coś tam morda chemiczka itp teksty do mnie rzucane

Mieszkaniec Rozpierduchy
A tobie slu już napisałem sory jeśli te informacje o raszu były nie prawdziwe ale zauważcie że ja bana daje tylko na 10 - 20 minut więc chyba możecie to odczekać bo dłużej wam zajmuje napisanie skargi na forum

Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
za kazdy niesluszny ban napisze na ciebie skarge niepozwole sie obrazac byle bachorowi nawet jesli to bedzie ban na 5 min a bedzie za nic spodziewaj sie tu skargi a i mowiles na servie ze wszyscy mowili ze raszowalem osmieszasz sie olo i to niejest tylko moja opinia

Mieszkaniec Rozpierduchy
Ostrzeżenia: 3
slu nie pajacuj co?? rash=ban... i nie wyzywaj go odrazu od bachorow. przeprosil a ty jeszcze napinasz ;) ogarnij kapke... i jak to przeczytasz to nie spamuj ze : A ty perfect zamknij morde nikt cie nie prosi o zdanie itp :)

Mieszkaniec Rozpierduchy
SLU dokładnie jak możesz do mnie jechać słowem bachor skoro cię nie obraziłem i w dodatku jeżeli był w tym mój błąd przeprosiłem a to chyba świadczy poniekąd o dojrzałości a co do ciebie to jestem ciekaw ile ty masz lat że wołasz bachoru możesz mieć i ze 30 ale twoje zachowanie i tak świadczy o tobie nie wiek. I ci już na serwerze powiedziałem że nic do ciebie jak narazie nie mam ale widzę że chcesz to zmienić. Tyle ode mnie temat do zamknięcia.

Mieszkaniec Rozpierduchy
chemik ty spojrz na swoje zachowanie wpierw

Mieszkaniec Rozpierduchy
A może powiesz łaskawie co zrobiłem czy nawet sam nie wiesz co już powiedzieć ?

• Strona 1 z 1