Przeglądasz forum jako gość, prosimy o zalogowanie. Jeśli nie masz jeszcze konta, możesz dokonać bezpłatnej rejestracji.
Rozpierducha.pl na Facebook

Konkurs - ADMIN za fragi !

• Strona 1 z 1

Temat : ALE TO BYŁ OGAR ::d

ALE TO BYŁ OGAR ::d
Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Online: 0s
Hey :*

Proszę o zabranie admina koledze "Bisek" gdyż o godzinie 9. 53 wchodzę na server Rozpierducha-cs.pl a tu poleciał perm z jego strony to nie było mądre... Jeśli i ja zostałem pozbawiony Admina za DESTRUKTYWNE ZACHOWANIE ! Bisek jest dla niektórych OGAREM .. ale dal mnie i wielu ludzi on jest ZEREM ! Gdy nie miał Steam mówił po chuj mi to.. teraz gdy go ktoś zabije bez steam wyzywa od nosteam..

P.S RUDY Z MAGADONU :)

Mieszkaniec Rozpierduchy
bisek na za duzo sobie ostatnio pozwala za takie cos powinni mu zawiesic admina lub calkowicie mu go zabrac bo to jest niedopuszczalne za perm amusisz meic jakis dobry pwood wiec czekamy.

WesolyZniwiarz

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 17h 12m
Ostrzeżenia: 2
To czekajcie :)
Nie komentuje tego, KuQ wiesz, że nie masz wstępu na server jak ja gram, marcon też to wie, więc nie składaj idiotycznych skarg.
Temat do zamknięcia.

KuQ skoro już założyłeś swój temat, to będziesz miał dużo miejsca, żeby mnie wyzywać : )
Możesz już zacząć, tylko na to czekam.

Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
tylko dlaczego marcon mi nic nie powiedzial ze nie ma wstępu niech mi to powie to nie zobaczysz mnie tam :) a ty jestes taki bobasek bo kurwa do każdej sprawy co my mamy z tąba to do marcona lecisz KONFIDENT JEBANY

BlackList
Online: 22h 24m 26s
Kuq wyzywasz od konfidentów bo pewnie codziennie latasz na psy ;] minusie

Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
po co ma latać na psy jak ma 3 w domu :) i 1 na servie rc :D cb

Mieszkaniec Rozpierduchy
KuQ czytaj uważnie post, który napisałem wyżej, "nie masz wstępu jak ja gram" a nie w ogóle nie masz wstępu ;) Bo jak ja Cie widze na servie, dostajesz odemnie perma i o tym marcon wie. Więc ta skarga jest nie potrzebna.

Temat do zamknięcia, chyba, że koniecznie chcesz mnie zwyzywać. Daje Ci do tego wolną ręke :)

Mieszkaniec Rozpierduchy
Ostrzeżenia: 3
kuq ty na serio jestes nie zle popierdolony ;) do psychologa moglbys pojsc...

Mieszkaniec Rozpierduchy
Chlopczyku nei wiem co ci sie w tej glowce uroilo ale albo sie ma wstep na serw albo nie, co czujesz sie leprzy cyz tam wazniejszy ze mozesz sobei pozwalac na takie cos??. Pisze ci napisz powod dla ktorego tak robisz a ty odpisujesz tak jakbys byl jakims ksieciem ktoremu wszystko wolno bo ojczulek na wszystko pozwala i nie bedzie z tego konsekwencji ale na moje oko grubo przesadziles takim zachowaniem. Czekam albo na twoje szersze wytlumaczenie co do tego albo od marcona czmeu na takie cos pozwala (jak ty twierdzisz).

WesolyZniwiarz

Mieszkaniec Rozpierduchy
Człowieku, nie chłopczykuj mi, bo Twoja ortografia równowarzy sie z ortografią 10 latka.
Nie musze Ci sie tłumaczyć, bo nie musisz wiedzieć za co on dostaje bany. Skoro on to wie, to niech Ci powie, bo ja nie mam zamiaru sie każdemu z osobna tłumaczyć.

Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
jak bym wiedział to bym skargi nie pisal i chcę sie dowiedzieć za co ty i perfect mnie banójecie ????

Mieszkaniec Rozpierduchy
dobra trzymaj sie cieplo widze ze z toba nie ma co gadac poczekamy co marcon powie.

WesolyZniwiarz

• Strona 1 z 1