Przeglądasz forum jako gość, prosimy o zalogowanie. Jeśli nie masz jeszcze konta, możesz dokonać bezpłatnej rejestracji.
Rozpierducha.pl na Facebook

Konkurs - ADMIN za fragi !

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.
  • Strona 1 z 1

Temat : Admin dla ogarnietych a nie dla dzieci neo!!!!

Admin dla ogarnietych a nie dla dzieci neo!!!!
Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Online: 24m 1s
admin PIF PAF banuje ludzi bez powodu,fakt mnie zbanowal bo mu naublizalem ze jest cwelem i tp ze zbanowal kolesia za darmo, tak samo jak i nino, zbanował kolesa twierdzac ze czituje chodz caly server byl innego zdania za kazdym razem jak koles wchdzi na server to go banują, kolesie wszystkie rundy na inferno blokują we troje wejscie do domku admin to widzi i nic nie robi..i tak kazda runde i posmiehujki tylko ze strony adminow banują ludzi za wh a nie robią ssow, nie wejda na specta zeby przeskanować podejrzanego tylko odrazu banują, ogarnijcie tych adminow, nie dawajcie adminow za kase bo ci ludzie niszczą ten server to ze np nino ma dobrego skilla i da te 10zl to nie znaczy ze zna sie na zasadach kurwa ludzie to jest burdel a nie server tyle z mojej strony tera czekam na wasze mongolskie teorie na moj temat i Trudne Sprawy....

Re: Admin dla ogarnietych a nie dla dzieci neo!!!!
Maskotka
Online: 41d 12h 37m 44s
ogarnij sie serwer nalezy do NINO :D
i to nino go zbanowal, skoro widac ze koles ma perfidne wh czasem ssy sa zbedne, poza tym jest demko z hltv i zawsze mozna sie do niego odwolac, robisz placz nie wiem o co, najpierw sam sie ogarnij bo denerwuja mnie takie placze, a za bloka zwrocilam uwage dla poltera, ale co mam admina banowac?? mimo ze gra a nie siedzi na spekcie rowniez w miedzy czasie ogarnia serw lagerow czy dzieci neo, luba za obraze graczy, i placzesz ze ja pisalam na y@ tekstem na bialo- odpisywalam komus kto mnie o cos pytal a zył jeszcze, a ja siedzialam na spekcie i gdybym pisala na czacie to by tego nie widzial, za krótko grasz na tym serwie by nas osadzac, od paru miesiecy serwer jest full i nie mow mi ze gracze do nas nie wracaja i nie chca grac
dziekuje za uwage

...:::Dziś zapominamy co jest naprawdę ważne.
W pogoni za szajsem, w pogoni za hajsem:::...

Re: Admin dla ogarnietych a nie dla dzieci neo!!!!
Administrator
Online: 129d 22h 34m 38s
Nie chce mi sie nawet tego czytac, twoj kolega gra perfidnie na wh wiec nie pajacuj typie

Zamykam

• Strona 1 z 1