Przeglądasz forum jako gość, prosimy o zalogowanie. Jeśli nie masz jeszcze konta, możesz dokonać bezpłatnej rejestracji.
Rozpierducha.pl na Facebook

Konkurs - ADMIN za fragi !

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.

Temat : podanie od adama - Yoshi ^^

Re: podanie od adama - Yoshi ^^
Bułka
Online: 19d 16h 51m 29s
Ostrzeżenia: 3
Jestem na TAK.

Niepotrzebna spinka chlopaki. wrzucic na luz. jeden czy drugi nie zrozumial sarkazmu ale to nie powod zeby sobie kołki ciosać ;) a co do bycia twardym w realu to jak sie cos do kogos ma to sie go prosi o adres i wyjasnia w 4 oczy jak mezczyzni a nie dywaguje jaki to kto by byl. Tyle w temacie :P i chillout chlopaki. lepiej wypic razem flaszke :)

Obrazek
MB W202 C18016V

Jakiś frajer się nudzi i wymyśla absurdy
W SUMIE TEN ŚWIAT JEST PIĘKNY TYLKO LUDZIE TO KURWY
Jeden taki co paplał później szczękę drutował
nie ma co właśnie takich trzeba eliminować
Chcesz się dowartościować no to nie moim kosztem

Mieszkaniec Rozpierduchy
Online: 19h 27m 39s
Ostrzeżenia: 3
na tak

Kajzerek Żuleczek :F

Info

"Żul - Osoba, najczęściej starsza, niezbyt majętna, która wszystkie środki przeznacza na alkohol, najczęściej tanie wina, bądź lewą wódkę." ja jestem narazie jak to mowi rodzina alkoholikiem ^^

Mieszkaniec Rozpierduchy
Autor tematu
Online: 23h 12m 49s
Wracam do tematu , bo byłem zarobiony , nie chcę mi się dyskutować z gościem "sqn" bo czyje się tutaj jak bóg , ale to moje odczucie ^^

Po 2 to nie temat kielicha i kevina :) ja mam swoje zdanie (Jestem za UB dla nich) - bez nich nie to samo , każdy to powie.

Po 3 flaszeczkę mogę zawszę wypić ;P zapraszam do KrK na mieszkanie ^^ ha i pijemy :) (nocleg jest:)

a wracając do tematu to czekam Cierpliwe , zdanie należy do H@ , Ja tam nie zbiedniej , a pomoc przy ogarnianiu serwa zawsze się przyda :)

Administrator
Online: 129d 22h 34m 38s
Nie potrzebujemy adminów którzy tolerują graczy grających na wh.

VIP
Online: 42d 22h 20m 43s
Po dłuższym zastanowieniu podanie zostaje przyjęte. Skontaktuj się ze mną poprzez Steam http://steamcommunity.com/id/marcon100

193.33.176.212:27015 | Pukawka.pl - Najlepsze Serwery Gier

Piszę skrypty PHP oraz oferuję pomoc przy instalacji AMXX, SourceMod, pluginów, amxbans, psychostats, konfiguracji serwerów Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Source oraz Team Fortress 2. Zainteresowany? Zapraszam do kontaktu.